Vandaag is de dag voor een nieuw begin

NuFACE

Verstrakking van de huid zonder chirurgie of injecties. Microstroom van NuFACE zorgt voor een lift van verschillende delen van het gezicht en voor een strakkere huid. De krachtige versie NuFACE Trinity Pro is alleen in de kliniek verkrijgbaar.

Plan een gratis consult of bel +31 (0)43 20 50 100

Het behandeltraject

Adviesgesprek

Tijdens een consult zal de huidtherapeute uitleg geven over de werking van de NuFACE en de toepassingsmogelijkheden. Tijdens dit consult wordt het gelaat behandeld en worden tools aangeleerd die thuis van belang zijn bij het toepassen van de NuFACE. Tevens zullen tijdens dit consult ook de kosten, voordelen en de risico's besproken. 

Na het start consult zal er een controle plaatsvinden na de eerste 60 dagen van intensief gebruik. Het resultaat wordt beoordeeld op basis van foto's die vóór en na 60 dagen in de kliniek worden gemaakt.

Werking

De NuFACE werkt op basis van microstroom, deze wordt uitgezonden door het apparaat. Door de microstroom worden de spieren getriggerd waardoor spanning op de spieren komt te staan. Dit zal leiden tot spierverstrakking. Microstroom is een continue stimulatie voor de spieren. Doordat de spieren direct verbonden zijn met de huid ontstaat er meteen resultaat. 

De vier belangrijkste mechanisme van de NuFACE: 

  • Gezichtsstimulatie
  • Verhoogt product penetratie
  • Verhoogt de bloedcirculatie
  • verhoogt de productie van collageen

Indicatie

NuFACE wordt gebruikt voor het liften van het gelaat. Lichte huidverslapping is bij uitstek geschikt voor deze behandeling. Wanneer de huidconditie optimaal is zal het resultaat van de NuFACE eerder zichtbaar zijn en langer aanhouden. 

Resultaat

Het resultaat na een behandeling met de NuFACE is direct zichtbaar. Echter is het sterk afhankelijk van het gebruik van de NuFACE. Wanneer er wordt gestopt met de NuFACE zal het resultaat snel kunnen veranderen. 

Allereerst zal de NuFACE 60 dagen 5 dagen per week gedurende 5 tot 10 minuten gebruiken moeten worden. Na deze kuur kan overgegaan worden naar het onderhoudsbehandelingen thuis 2 - 3 keer per week of dagelijks gebruik mag gehanteerd blijven. 

Vóór de behandeling

Alvorens je thuis gaat behandelen met de NuFACE kan het wenselijk zijn om eerst de huidconditie te laten beoordelen. De huidconditie heeft namelijk effect op het resultaat van de NuFACE. Een analyse van de huidconditie wordt uitgevoerd door een huidtherapeute. Zij geeft passend advies om een optimale en stabiele huidconditie te garanderen. Door het toepassen van bepaalde producten in een huidverzorgingsroutine kan de werking van de NuFACE positief beïnvloed worden. 

Nazorg

Na de behandeling van de NuFACE thuis zijn er niet specifieke zaken om rekening mee te houden. Wel wordt afgeraden om NIET meteen na de behandeling producten te gebruiken maar de huid eerst 30 minuten rust te geven. Daarna kan de dag- of nachtverzorging worden toegepast. 

Tarieven

kliniek_aan_de_maas_byliekevroomen-18 copy.jpg

Waarom Kliniek aan de Maas?

Van klanten een
waardering van een 8,8

Lees meer
kliniek_aan_de_maas_byliekevroomen-36.jpg

Subtiele veranderingen 
geven mijn uitstraling 
een enorme boost. 
Chapeau!

beoordeling op kliniekervaringen

Meer weten?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Plan een gratis consult