Vandaag is de dag voor een nieuw begin

Ooglidcorrectie

Chirurgische bovenooglidcorrectie Ooglidcorrectie met laser

Ben je ontevreden over de verslapte of misschien zelfs hangende huid rond je ogen? Dan biedt een ooglidcorrectie de oplossing om je blik te verfrissen en er jonger uit te zien! Omdat elke huid uniek is en iedereen andere behoeften heeft, is het belangrijk om te beslissen welk type ooglidcorrectie het meest geschikt is voor jou. 

Plan een consult of bel: +31 (0)43 20 50 100

Oogleden laten liften

Onderooglidcorrectie of bovenooglidcorrectie?

Er zijn twee verschillende soorten ooglidcorrecties, namelijk een bovenooglidcorrectie en een onderooglidcorrectie. Afhankelijk van je klachten en behoeften, zullen wij samen met jou een behandelplan op maat maken. 

Onderooglidcorrectie

Als je last hebt van wallen onder de ogen, donkere kringen of een verslapte huid, kan een onderooglidcorrectie de oplossing zijn. Deze behandeling wordt gedaan met een laser en richt zich op het verminderen van de vermoeide uitstraling en het strakker maken van de huid onder de ogen, wat resulteert in een meer uitgeruste uitstraling.

Bovenooglidcorrectie

Ondervind je echter hinder van overhangende en zware bovenoogleden? Dan kan een bovenooglidcorrectie wonderen verrichten. Deze ingreep verwijdert overtollige huid en vetweefsel, waardoor jouw ogen weer helder en open ogen.

Wanneer een ooglidcorrectie?

Een ooglidcorrectie is geschikt voor iedereen die tekenen van veroudering ervaart rond de ogen, zoals hangende huid, wallen en rimpels. Bovendien kan het helpen bij functionele problemen, zoals een verminderd zicht door overtollige huid. Tijdens een persoonlijk consult zullen onze deskundige specialisten jouw situatie beoordelen en je adviseren over de geschikte behandeling.

Ooglidcorrectie zonder operatie

Voor degenen die liever geen chirurgische ingreep willen ondergaan, bieden we ook niet-chirurgische opties aan voor ooglidcorrecties. Deze corrigerende behandelingen omvatten behandelingen met injectables en lasertherapie. Deze procedures vereisen minimale hersteltijd en kunnen zorgen voor een natuurlijke lifting van de oogleden en een jongere uitstraling.

Hangende ogen behandelen?

Wil je meer informatie of ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Plan dan nu een gratis consult in! Onze specialisten nemen uitgebreid de tijd om écht naar je te luisteren, goed naar jouw gezicht te kijken en alle mogelijkheden met je te bespreken. Aan de hand van jouw wensen en behoeften zullen wij samen met jou een behandelplan opstellen dat past bij jouw huid. Wij streven namelijk altijd naar een natuurlijk eindresultaat.