Vandaag is de dag voor een nieuw begin

Clearlift: milde laser voor huidverbetering

Door de jaren heen verslapt de huid omdat er minder collageen en elastine aanwezig is. De Clearlift-laser biedt een pijnloze en veilige behandeling om de productie van nieuw collageen te stimuleren. Het resultaat is een strakke en jongere huid.  

Plan een consult of bel +31 (0)43 20 50 100

Het behandeltraject

Adviesgesprek

De huidtherapeute zal de behandelopties bespreken, het te verwachten effect, de voordelen en de risico's. Een behandeling met de Clearlift kan passend op maat worden gemaakt aan de hand van jouw eigen wensen maar ook aan de hand van jouw huidconditie. 

Tijdens het adviesgesprek wordt de hele huidconditie beoordeeld. Aan de hand van deze conditie zal de huidtherapeute naast de behandeling met de Clearlift, advies op maat geven aan de hand van de juiste huidverzorgingsproducten. 
Het is enorm belangrijk om naast behandelingen ook de juiste huidverzorging te gebruiken. Het resultaat van een behandeling zal hierdoor langer zichtbaar blijven.

Werking

De Clearlift behandeling wordt uitgevoerd door middel van een gefractioneerde Q-Switched Nd-YAG laser (1064nm). De behandeling is geschikt om de eerste tekenen van huidveroudering tegen te gaan. Deze tekenen komen door het verlies van collageen en elastine, hierdoor ontstaat huidverslapping. Naast de huidverslapping kunnen onregelmatigheden op de huid voorkomen zoals pigmentvlekjes en grove poriën

De laserstraal creëert kleine gaatjes in de diepere huidlagen. De collageen- en elastinevezels raken hierdoor beschadigd. De huid reageert hierop door een wondgenezingsproces op te starten. Dit proces stimuleert, naast de warmte die de clearlift diep in de huid afgeeft, de aanmaak van nieuw collageen en elastine. Dit zorgt er uiteindelijk voor dat de huid egaler, steviger en stralender wordt.

 

Indicatie

De Clearlift behandeling is voor iedereen geschikt maar in het bijzonder: 

  • Huidveroudering rondom het 30ste levensjaar
  • Huidverslapping met name rondom de kaaklijn / hals
  • Fijne lijntjes en rimpels
  • Teint verbetering 

Resultaat

Het resultaat van een Clearlift behandeling is na 2 tot 3 weken zichtbaar, dit zijn de eerste tekenen van verbetering. Uiteindelijk zal het eindresultaat 3 tot 6 maanden tijd nodig hebben om volledig tot uiting te komen. Er zijn uiteindelijk 6 behandelingen nodig met en interval van 2 tot 4 weken voor een optimaal resultaat. 

Om de behaalde resultaten te behouden wordt aangeraden om onderhoudsbehandelingen te ondergaan, dit houdt in dat de behandeling eens per twee maanden ter onderhoud uitgevoerd kan worden. Om het resultaat te behouden wordt geadviseerd om de juiste huidverzorgingsproducten te gebruiken, deze behouden het behaalde resultaat. 

Behandelingen met de Clearlift kunnen ook deels uitgevoerd worden zoals op de oogleden, voorhoofd, kaaklijn en hals. 

Vóór de behandeling

Alvorens een behandeling wordt gestart is het wenselijk om de geadviseerde huidproducten te gebruiken die tijdens een consult door de huidtherapeute zijn geadviseerd. Een huid die in goede conditie is gebracht door producten zal beter reageren op de laserbehandeling en leiden tot meer resultaat.

Verder wordt geadviseerd:

  • Niet onder een zonnebank of onbeschermd de zon in te gaan gedurende twee weken voor een behandeling
  • Vier dagen van te voren te stoppen met producten die retinoïden bevatten 
  • De haren in het gebied (wanneer aanwezig) een dag van te voren te scheren. 

Nazorg

Een Clearlift behandeling brengt geen downtime (hersteltijd) met zich mee. In enkele gevallen kan de huid na een behandeling rood van kleur zijn. In sommige gevallen kan de huid reageren met wat huidonregelmatigheden na de behandeling. Dit houdt aan tot enkele dagen na de behandeling. 

In de meeste gevallen kunnen de normale dagelijkse werkzaamheden na een behandeling met de Clearlift hervat worden. 

Tarieven

kliniek_aan_de_maas_byliekevroomen-18 copy.jpg

Waarom Kliniek aan de Maas?

Van klanten een
waardering van een 8,8

Lees meer
kliniek_aan_de_maas_byliekevroomen-36.jpg

Subtiele veranderingen 
geven mijn uitstraling 
een enorme boost. 
Chapeau!

beoordeling op kliniekervaringen

Meer weten?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Plan een consult