Vandaag is de dag voor een nieuw begin

Voorafbetalingen vanaf 1 september

Vanaf 1 september introduceren wij voorafbetalingen voor een consult bij onze cosmetisch artsen KNMG en huidtherapeuten. De aanbetaling voor het geboekte consult wordt in mindering gebracht op de kosten van een behandeling voortkomend uit het behandelplan. 

Om de voorafbetaling in ontvangst te kunnen nemen vragen wij je uiterlijk binnen een jaar een behandeling te laten doen bij Kliniek aan de Maas. Zowel aan een consult bij een van onze cosmetisch artsen KNMG als een consult huidtherapie is €50 verbonden.

Hoe werkt het?
Boek je consult: Begin door (online) een consult afspraak te maken bij onze ervaren cosmetisch artsen KNMG en huidtherapeuten. 
Voorafbetaling: Bij het boeken van je consult wordt gevraagd een aanbetaling te doen. Dat gaat automatisch en online in het boekingsproces. Pas ná de voorafbetaling is voor jou het consult definitief ingepland bij de cosmetisch arts KNMG of huidtherapeut. Je ontvangt van Kliniek aan de Maas een email bevestiging hiervan.
Behandeling: Na je consult bij een van onze specialisten waarin het individuele behandelplan gemaakt wordt, wordt de gewenste behandeling uitgevoerd.
Verrekenen voorafbetaling: Het bedrag dat je vooruit hebt betaald bij het boeken van het consult, wordt automatisch afgetrokken van het totale behandelbedrag. 

Tip: Tijdig afmelden van een geplande consult - minimaal 24 uur van te voren- voorkomt dat je de voorafbetaling kwijt bent. 

* Kom je onverhoopt niet op tijd naar het consult, of annuleer je het consult bij Kliniek aan de Maas in minder dan 24 uur voor de desbetreffende afspraak, dan brengen wij hiervoor het bedrag van de voorafbetaling bij jou in rekening. Je ontvangt in dat geval niet de voorafbetaling in mindering op een volgende consult afspraak.
* Wanneer je meer dan 24 uur vooraf aan het consult de afspraak annuleert, dan behoud je de aanbetaling gedurende een jaar als digitaal tegoed voor het boeken van een toekomstig consult.

Voor eventuele vragen of meer informatie, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Meer weten?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Plan een gratis consult