Vandaag is de dag voor een nieuw begin

Ons team: Drs. Camiel Zeijen

Camiel, vertel eens wat je zoal doet

Even voor diegenen die het nog niet weten, 1 september 2014 hebben Pascal Meijer en ik samen Kliniek aan de Maas geopend. Daar is natuurlijk een hele voorbereiding aan vooraf gegaan. Alles wat komt kijken bij het opstarten van een nieuw bedrijf: van inkoop tot het aantrekken en trainen van personeel en van inrichting van de kliniek tot het inrichten van het EPD (elektronisch patiënten dossier). Dat hebben we inmiddels achter de rug. We kunnen wel zeggen dat we een goede start gemaakt hebben. Maar… het houdt natuurlijk niet op na een goede start. Er zijn continue verbeterplannen waar we aan werken. Zo zijn we onder andere bezig met het uitbreiden van onze behandellocaties en gaan we samenwerkingsverbanden aan.

 

Heb je nog tijd over voor jezelf?

Het afgelopen jaar hebben we natuurlijk veel tijd in de kliniek gestoken. Maar het resultaat is er dan ook naar. Dat geeft enorm veel energie! Energie om verder te bouwen aan het bedrijf, maar ook energie voor jezelf. Natuurlijk is het belangrijk om af en toe af te schakelen, ik sport twee tot drie keer per week. Dat is ook echt nodig om je fysiek af te reageren. Verder schieten de sociale contacten er wel eens bij in, ik denk dat iedereen in zo’n situatie dat wel herkent. Maar het is dan ook extra genieten als je af en toe een weekend weg kunt gaan met vrienden en lekker nergens aan hoeft te denken.

 

Een vraag die te verwachten is, wat doen je zelf aan je uiterlijk?

Ik ben natuurlijk nog redelijk jong, maar dat wil niet zeggen dat je niks hoeft te doen! Door op jonge leeftijd jezelf goed te verzorgen, is het makkelijker om er goed uit te blijven zien in de komende jaren. Ik gebruik de producten van ZO Medical. Geen crèmes die je overal krijgt, maar medische producten die tot diep in de huid komen waar reguliere producten niet komen. Door retinol in je dagelijkse verzorging te gebruiken zorg je ervoor dat je huid strak, glad en gezond blijft. Retinol zet de fibroblasten in de lederhuid aan tot actie en zij maken op hun beurt weer collageen en elastinevezels aan. Daarnaast werkt het ontzettend goed tegen overmatige talgproductie waar 90% van de mensen last van heeft. Dat is een gevolg van het feit dat we vroeger apen waren met haren in het gezicht, echt waar!

Tijdens het vertellen hierover merk ik al dat ik helemaal enthousiast wordt, ik kan hier wel uren over kletsen! Nou ja, wat ik in ieder geval zelf merk in de laatste maanden is dat mijn huid gladder is, minder vettig, en de poriën zijn al veel kleiner. Als ik foto’s van zie sta ik telkens weer versteld van het resultaat dat je kunt bereiken!

Meer weten?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Plan een gratis consult