Vandaag is de dag voor een nieuw begin

Skinboosters!

Wat een fijne zomer hebben we gehad na al die regen! Uiteindelijk was er toch genoeg zon waar we allemaal zo’n behoefte aan hebben. De vitamine D is weer opgeladen om vol energie de winter aan te kunnen. Helaas heeft die zonnestraling ook negatieve effecten op de huid. Het collageen en de elastine in onze huid hebben weer een opdonder gekregen, waardoor de huid door vermindering van veerkracht en stevigheid weer een stukje veroudert. Het goede nieuws is dat er tegenwoordig wel wat aan te doen is om die veroudering weer om te buigen en de huid haar stevigheid en elasticiteit terug te geven. Het middel bij uitstek hiervoor is een skinbooster.

 

Wat zijn skinboosters?

Skinboosters zijn hyaluronzuren die een structuur hebben waardoor ze tot 1000 maal hun gewicht aan vocht kunnen opnemen. Door deze eigenschap krijgt de huid na een behandeling een mate van hydratatie die je met geen ander middel kunt krijgen. Hyaluronzuren komen van nature voor in kraakbeen, dat zo goed glijdt omdat het veel vocht kan vasthouden. Allergieën zijn niet bekend. In de handen van een deskundig arts is een behandeling dan ook volkomen veilig wanneer het juiste middel wordt gebruikt.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Een behandeling met skinboosters begint voor het comfort met een verdoving van de huid met een crème. Wanneer de verdoving een half uur heeft ingewerkt wordt de skinbooster met een speciale spuit geïnjecteerd die telkens precies even grote druppeltjes afgeeft. Op die manier ontstaat er een perfecte verdeling van het hyaluronzuur in het te behandelen gebied. Je kunt het gelaat, de hals, het decolleté en de handen behandelen. Een behandeling bestaat altijd uit drie sessies die met een tussenpauze van drie tot zes weken gegeven moeten worden. Het is dus eigenlijk een kuur van drie behandelingen. Gemiddeld is het effect van een kuur met skinboosters negen maanden zichtbaar met een spreiding van zes tot twaalf maanden.

 

Verwen uw huid met skinboosters. Het effect is verbluffend: een mooiere glans, betere tint, toegenomen stevigheid en elasticiteit met daardoor een afname van fijne lijntjes.

 

Ik wens u een prachtig najaar!

Pascal Meijer, directeur/cosmetisch arts

Meer weten?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Plan een gratis consult