Vandaag is de dag voor een nieuw begin

Kennismaken met de huidtherapeute

Wij willen u graag voorstellen aan onze nieuwe collega. Sinds januari is huidtherapeute Alaine Coenen ons team komen versterken. Wij zijn uiteraard erg blij met haar komst, onder meer vanwege haar specialistische kennis van de huid en haar streven om het beste resultaat te behalen. 

DSC_4818-c-1-1024x735.jpg

HBO opleiding

Een huidtherapeut is een HBO-opgeleide specialist op het gebied van de gezonde en de zieke huid. Op basis van uw wensen en uw hulpvraag stelt de huidtherapeut een behandelplan voor u op. Dit plan is er altijd op gericht om een zo optimaal mogelijk resultaat te behalen. De huidtherapeut houdt daarbij rekening met uw eigen voorkeuren. Zo zorgt zij er samen met u voor dat uw huid weer in topconditie komt op een manier die bij u past.

Alaine heeft de HBO opleiding Huidtherapie succesvol afgerond. Tijdens en na de opleiding heeft zij ervaring opgedaan bij diverse klinieken. U kunt bij Alaine terecht wanneer u tekenen van huidveroudering, acne, zichtbaar gesprongen bloedvaatjes en pigment wilt bestrijden. Echter, ook indien u geen van bovengenoemde huidproblemen ervaart is een goede huidverzorging een belangrijke basis om toekomstige huidbeschadiging te voorkomen. Wij kijken graag samen met u naar uw huidige verzorging en indien nodig, adviseren wij u waar er mogelijkheden liggen tot verbetering.

 

Behandelplan

Uw wensen staan bij ons centraal en uw hulpvraag is daarbij de basis van het behandelplan dat wij voor u zullen opstellen. 

Alaine ziet u graag tijdens een consult voor huidadvies of voor één van de volgende behandelingen: 

  • Tatoeages verwijderen met laser
  • Vaatjes verwijderen met IPL
  • Pigmentvlekken verwijderen met laser en IPL
  • Huidverjonging met de Clearliftlaser
  • Laserontharing met de Soprano Titanium
  • Verschillende peelings 
  • HydraFacial
  • XL Hair 

Maak vrijblijvend een afspraak en ontdek het brede scala aan mogelijkheden.

Een afspraak kunt u maken door te bellen naar 043-2050100 of via het online contact formulier via de website of via de online afsprakenmodule.

Meer weten?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Plan een gratis consult