Vandaag is de dag voor een nieuw begin

Strakkere kaaklijn

Met de jaren neemt het volume van zowel bot als vet af, tevens zakt het onderhuidse vet wat naar beneden. Dat kan ervoor zorgen dat jouw kaaklijn minder strak wordt. Dit geeft je een vermoeide of trieste uitstraling, terwijl je je helemaal niet zo voelt.

Een strakkere kaaklijn wordt bereikt met fillers. Afhankelijk van jouw leeftijd, huidconditie en persoonlijke voorkeuren kan dit met verschillende soorten fillers worden gedaan. Een uitgebreide fillerbehandeling, een liquid facelift, is vaak de aangewezen behandeling omdat hierbij het hele gelaat behandeld wordt en niet enkel de probleemzone. Uiteindelijk geeft dat een natuurlijker resultaat. Een natuurlijk resultaat is altijd het uitgangspunt, er wordt nooit te veel gevuld. Huidtherapeutische behandelingen behoren ook tot de mogelijkheden, wanneer er sprake is van een tekort aan elastine of collageen. Tijdens een consult met een arts of huidtherapeute wordt je uitgebreid geïnformeerd over de mogelijkheden en de te verwachten resultaten. 

Behandelopties

Fillers

Fillers zorgen voor herstel van volume op plekken waar dit als gevolg van het ouder worden verdwenen is. Ingevallen wangen, omlaaghangende mondhoeken en een verslapte kaaklijn kunnen we weer volume geven. Ook wanneer je kaaklijn niet zo zichtbaar is kan deze versterkt worden met fillers. Deze behandelingen worden uitgevoerd op basis van een totaalindruk van jouw gezicht en niet als losse zones.

Hybrid laser

De Hybrid laser is het eerste en enige apparaat op de markt dat 3 krachtige energieën verenigt in één unieke combinatie. Deze laser biedt ongeëvenaarde resultaten met een aanzienlijk kortere hersteltijd van de huid. De Hybrid biedt onbegrensde mogelijkheden en een ultieme controle die verder gaat dan ooit mogelijk is geweest.

Meer weten?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Plan een consult