Vandaag is de dag voor een nieuw begin

Ontharen oksels

Heeft u last van ongewenste haargroei in de oksels? Kliniek aan de Maas is gespecialiseerd in het ontharen van de oksels met laser. Laser is een veilige en efficiënte wijze om duurzaam te ontharen. Alle huidtypen kunnen behandeld worden, dit op een vrijwel pijnloze manier. Laserontharing doen we met de Soprano Titanium diodelaser. Deze laser heeft de volgende voordelen:

  • Vrijwel pijnloos ontharen
  • Tot 40% sneller behandelen dan vergelijkbare lasers
  • Het hele jaar door ontharen
  • Geschikt voor alle huidtypes (ook gebruind en donker)
Plan een gratis consult of bel +31 (0)43 20 50 100

Het behandeltraject

Adviesgesprek

Sed quis ligula non massa pretium vestibulum. Donec aliquam nunc eu eros pharetra vehicula. Etiam vulputate convallis est, eu aliquet nisi placerat at. Integer porta tortor at sollicitudin egestas.

Werking

De behandeling wordt uitgevoerd met laser. Laser werkt met behulp van licht. Het licht wordt in de haarzakjes omgezet in warmte. Deze warmte vernietigt de haarzakjes. De Soprano Titanium diodelaser is geschikt voor alle huidtypes, ook voor de gebruinde huid.

Indicatie

Met laser of kunnen we ongewenste haren verwijderen en ongewenste haargroei tegengaan.

Resultaat

Na enkele behandelingen ziet u al resultaat. Het eindresultaat ziet u gemiddeld na 6-10 behandelingen met steeds 4-6 weken tussenpauze voor het gelaat en 6-8 weken voor het lichaam. We adviseren 1-2 behandelingen jaarlijks te herhalen omdat er nieuwe haarzakjes kunnen ontstaan.

Vóór de behandeling

Aan een behandeling gaat een kosteloze intake met een screening van uw gezondheid vooraf. Tijdens de intake wordt het te behandelen gebied en de methode van behandeling bepaald. Tevens wordt u geïnformeerd over de voor- en nazorg die hoort bij de betreffende behandeling. Een laserbehandeling werkt op basis van pigment. Om deze reden is het het best om 10 dagen voor de behandeling niet meer te zonnebaden. Dit geldt ook voor het gebruik van spraytan en zelfbruinende crèmes. Wilt u binnen 6 weken voor de behandeling met laser uw haren zelf verwijderen? Kies dan voor knippen of scheren; harsen of epileren vermindert het effect van de behandeling.

 

Bij binnenkomst wordt u ontvangen aan de receptie. De receptioniste zorgt voor een juiste en veilige verwerking van uw gegevens. Indien nodig worden er foto’s gemaakt voor in uw dossier. U neemt plaats in onze wachtruimte waar u door uw behandelaar wordt opgehaald. U kunt hier tevens plaatsnemen als u na uw behandeling nog even wilt wachten alvorens u naar huis gaat. Een behandeling duurt 15-90 minuten, afhankelijk van de uitgebreidheid. Er wordt niet meer gesproken over permanent ontharen, maar over duurzaam ontharen. Na een tijd kunnen zich nieuwe haarzakjes ontwikkelen. Soms is het dan ook nodig om bijvoorbeeld 1x per jaar een herhaalbehandeling te doen.

Nazorg

Direct na de behandeling kan de huid rood en gevoelig zijn, dit trekt snel weg. U hoeft niets te doen om de huid te kalmeren. U mag tot 10 dagen na de behandeling niet zonnebaden. Ongeveer twee weken na de behandeling vallen de haartjes uit die tijdens de behandeling in de juiste groeifase zaten. Niet alle haren zitten op hetzelfde moment in de juiste groeifase. Daarom heeft u meerdere behandelingen nodig voor een mooi resultaat. Hoeveel behandelingen u nodig heeft, hangt af van uw haargroei en het te ontharen oppervlakte.

Tarieven

kliniek_aan_de_maas_byliekevroomen-18 copy.jpg

Waarom Kliniek aan de Maas?

Van klanten een
waardering van een 8,8

Lees meer
kliniek_aan_de_maas_byliekevroomen-36.jpg

Subtiele veranderingen 
geven mijn uitstraling 
een enorme boost. 
Chapeau!

beoordeling op kliniekervaringen

Meer weten?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Plan een gratis consult