Vandaag is de dag voor een nieuw begin

Contact

Wil je een vraag stellen? We hebben altijd aandacht voor je en nemen alle tijd om écht te luisteren en je vragen te beantwoorden. We horen je wensen en geven je daarin deskundig en eerlijk advies.

Afspraak maken

Vraag hier gemakkelijk
online een afspraak aan 

Telefoonnummer

Neem telefonisch contact op:
+31 (0)43 20 50 100

Spoed

Ben je bij ons in behandeling en heb je een spoedeisende medische vraag?

Bekijk ons spoed telefoonummer
 

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 19:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 19:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00

Adres

Wethouder van Caldenborghlaan 45
6226 BS Maastricht
Nederland

Bekijk in google maps

Waar kunnen wij 
je mee helpen?

kliniek_aan_de_maas_byliekevroomen-23 copy.jpg

Meestgestelde vragen

Welke Corona richtlijnen gelden er met betrekking tot een bezoek aan de kliniek?

Momenteel vragen we je alleen je afspraak te verzetten als je klachten heeft die passen bij COVID-19: hoesten, niezen, koorts. Alle overige beperkingen/maatregelen zijn nu niet meer van toepassing. Een mondkapje hoeft niet meer gedragen te worden. Mocht je er prijs op stellen dat je behandelaar dat wel doet tijdens het consult, geef het dan gerust aan.

Parkeren in de buurt of openbaar vervoer

Een parkeergarage op loopafstand is Q-park Mosae Forum of Q-park Bassin. Hiervoor hoef je enkel de borden boven de weg te volgen. Je kunt ook parkeren langs de weg op de Van Hasseltkade, de beschikbaarheid is hier vaak beperkt. Middels Google Maps vind je vervolgens de weg naar Kliniek aan de Maas.

Als je met het openbaar vervoer komt, neem dan vanaf station Maastricht een bus richting het centrum. Deze stoppen allemaal bij halte Mosae Forum. Wanneer je bij deze halte uitstapt zie je Kliniek aan de Maas aan de overkant van de straat op de hoek liggen.

(Onverwacht) verhinderd?

48 uur voor je afspraak word je per SMS herinnerd aan je afspraak. We vragen je om uiterlijk 24 uur op voorhand contact met ons op te nemen. We zullen je afspraak verplaatsen of annuleren om iemand anders de mogelijkheid te bieden je afspraak over te nemen. Je kunt ons bereiken via mail: welkom@kliniekaandemaas.com en telefonisch: +31 (0)43 20 50 100.

We zijn helaas genoodzaakt kosten in rekening te brengen indien de afspraak niet tijdig geannuleerd wordt of bij het niet verschijnen op de afgesproken tijd. De eerste keer zien we dit echter door de vingers.

Wat zijn de kosten van een behandeling?

De behandeltarieven vind je op onze prijzenpagina. Een eerste consult en een nacontrole is altijd kosteloos.

Op de hoogte blijven?

Abonneer op onze nieuwsbrief

Inschrijfformulier