Vandaag is de dag voor een nieuw begin

Liquid Facelift

Met een liquid facelift jouw frisse uiterlijk terug, zonder chirurgie! Met het ouder worden neemt het volume af, wordt de huid slapper en wordt deze minder ondersteund door het onderhuidse vet en bot. Met een liquid facelift wordt een natuurlijke volumecorrectie bereikt voor het hele gezicht waarbij je een verbeterde versie van jezelf wordt.

Plan een consult of bel +31 (0)43 20 50 100

Het behandeltraject

Adviesgesprek

Tijdens een consult maak je kennis met de behandelaar/behandelaren en worden je wensen en verwachtingen in kaart gebracht. Hierbij wordt gekeken naar het natuurlijk verouderingsproces van botstructuren, vet- en spierweefsel en de huid. Aan de hand van deze analyse en foto’s wordt een behandelplan op maat opgesteld om het best haalbare resultaat te kunnen garanderen. Je wordt hierbij altijd eerlijk en volledig geadviseerd. 

Werking

Een liquid facelift is een bijzondere manier van injecteren waarbij de eigenschappen van het geïnjecteerde materiaal gebruikt worden om een gezicht te liften en waar nodig te vullen. Met behulp van een speciale techniek worden delen van het gelaat gelift die in de loop van de jaren zijn gaan uitzakken. Met deze techniek kan de verslapte huid weer opgehangen worden aan benige structuren als de jukbenen of de kaakhoeken. Bovendien krijgen de ligamenten extra ondersteuning. Dit geeft een natuurlijk resultaat omdat je niets aan de oorspronkelijke vorm van het gelaat verandert.

Indicatie

Een liquid facelift doe je wanneer het niet meer voldoende is om enkel rimpels te vullen of volume te herstellen, maar wanneer het ook noodzakelijk is om met filler te kunnen liften. Het moment van keuze voor deze behandeling is individueel, net als het verouderingsproces dat een dergelijke behandeling noodzakelijk maakt. Zo kan een lichte liquid facelift ook preventief gedaan worden. De huid wordt alvast verstevigd, zodat deze niet te snel gaat verslappen.

Resultaat

Het resultaat is een natuurlijk, jong en fris uiterlijk waarbij kenmerken van een jeugdig gelaat weer aanwezig zijn en waarbij je wel jezelf bent gebleven.

Vóór de behandeling

Aan een behandeling gaat een kosteloze intake met een screening van jouw gezondheid vooraf. Tijdens de intake wordt het te behandelen gebied en de methode van behandeling bepaald. Tevens wordt je geïnformeerd over de voor- en nazorg die hoort bij de betreffende behandeling. 24 uur voor een behandeling mag je geen alcohol nuttigen. We adviseren om een week voor de behandeling te stoppen met visolie capsules. Dit om de kans op blauwe plekken niet te vergroten. Verder wordt voor een behandeling jouw medische voorgeschiedenis gecontroleerd.

Bij binnenkomst wordt je ontvangen aan de receptie. De receptioniste zorgt voor een juiste en veilige verwerking van jouw gegevens. Indien nodig worden er foto’s gemaakt voor in jouw dossier. Je neemt plaats in onze wachtruimte waar je door jouw behandelaar wordt opgehaald. Je kunt hier tevens plaatsnemen als je na jouw behandeling nog even wilt wachten alvorens je naar huis gaat. Een liquid facelift behandeling duurt 30-60 minuten, afhankelijk van de uitgebreidheid.

We verzoeken je geen make-up te dragen wanneer je voor een behandeling komt.

Nazorg

Belangrijke zaken om te weten:

  • Het resultaat zal afhankelijk van de filler wel of niet meteen zichtbaar zijn.
  • Het optimale resultaat is te zien na enkele dagen. De periode waarin bijwerkingen als zwelling, blauwe plekken, roodheid, jeuk, gevoeligheid op kunnen treden is dan voorbij.
  • Het resultaat houdt na de eerste behandeling meestal 6-24 maanden aan en is dus tijdelijk van aard. De duur is afhankelijk van de gebruikte filler.
  • Niet iedereen reageert op dezelfde manier op het product, de duurzaamheid is sterk individueel bepaald. Heb je het idee dat van een bepaald product het effect minder lang houdt dan verwacht, bespreek dit dan met jouw arts voor een volgende behandeling.

Enkele zaken om je aan te houden na de behandeling:

  • Zonnebaden, gezichtsmassages en gebruik van make-up, scrub, peelings, sauna of zonnebank wordt de eerste dagen na behandeling afgeraden.
  • In de eerste 2 weken na de behandeling is een bindweefselmassage of een behandeling bij de mondhygiënist, tandarts of kaakchirurg af te raden.

Tarieven

kliniek_aan_de_maas_byliekevroomen-18 copy.jpg

Waarom Kliniek aan de Maas?

Van klanten een
waardering van een 8,8

Lees meer
kliniek_aan_de_maas_byliekevroomen-36.jpg

Subtiele veranderingen 
geven mijn uitstraling 
een enorme boost. 
Chapeau!

beoordeling op kliniekervaringen

Meer weten?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Plan een consult