Vandaag is de dag voor een nieuw begin

Microneedling

Microneedling is een revolutionaire techniek op het gebied van huidverbetering. Het biedt resultaat van huidvernieuwing, zonder de huid te beschadigen. Bij Kliniek aan de Maas wordt gewerkt met de Dermapen 4 of middels de speciale Brush-techniek op de Hybrid laser.

Plan een consult of bel +31 (0)43 20 50 100

Het behandeltraject

Adviesgesprek

Tijdens het adviesgesprek wordt de hele huidconditie beoordeeld. Aan de hand van deze conditie zal de huidtherapeute naast de behandeling met de Microneedling, advies op maat geven door middel van de juiste huidverzorgingsproducten. 
Het is enorm belangrijk om naast behandelingen ook de juiste huidverzorging te gebruiken. Het resultaat van een behandeling zal hierdoor langer zichtbaar blijven.


De huidtherapeute zal de behandelopties bespreken, het te verwachten effect, de voordelen en de risico's. Een Microneedling behandeling kan op maat worden gemaakt op basis van jouw eigen wensen en jouw huidconditie. 
 

Werking

De Microneedling behandeling wordt uitgevoerd met de Dermapen 4. Deze pen beschikt over zeer kleine, steriele naaldjes die in de huid vibreren. In de reactie op de behandeling wordt het natuurlijke herstelproces in de diepere huidlagen in gang gezet. Hierdoor wordt nieuw collageen aangemaakt. De huid wordt steviger, voller, oogt egaler, frisser en stralender na een aantal behandelingen. 

Indicatie

Microneedling kan bij iedereen uitgevoerd worden. 

Er kunnen verschillende huidcondities behandeld worden met Microneedling, te weten: 

  • Zonbeschadigde huid
  • Huidverslapping 
  • Rimpelvorming
  • (Acné) Littekens
  • Post traumatische littekens
  • Algemene huidverbetering

Microneedling beschadigt de huid niet, stimuleert de huid enkel tot verbetering. Dit maakt de behandeling uitermate geschikt om te ondergaan tijdens de zomermaanden. 

Resultaat

Het resultaat van een behandeling met Microneedling is vrijwel meteen zichtbaar. Het definitieve resultaat kan echter pas worden gemeten 3 tot 6 maanden na de laatste behandeling. Dit heeft te maken met de collageenopbouw in de huid, deze heeft tijd nodig en werkt langer na een behandeling door.
Het wordt aanbevolen de behandeling in de vorm van een kuur te doen. Elke 4 weken gedurende 4 tot 6 keer. Daarna kan met enkele behandelingen per jaar en de juiste huidverzorging het effect onderhouden worden.
 

Vóór de behandeling

Ga niet onbeschermd in de zon vanaf 2 weken voor de eerste behandeling tot 2 weken na de laatste behandeling. Pas iedere dag een zonbescherming toe met minimaal SPF30. 

Nazorg

De huid kan na de behandeling roder zijn en warm/prikkelend aanvoelen. Dit gevoel zal dezelfde dag nog afnemen. De roodheid kan 1 tot 2 dagen aanhouden. Na de behandeling kan de huid licht gaan schilferen.
De herstelperiode is afhankelijk van de intensiteit van de behandelingen en jouw eigen huidconditie.

De eerste dagen na de behandeling wordt geadviseerd goede huidverzorgingsproducten te gebruiken die het herstel en resultaat van de behandeling bevorderen, door de huid te voorzien van de juiste ingrediënten. 

Tarieven

kliniek_aan_de_maas_byliekevroomen-18 copy.jpg

Waarom Kliniek aan de Maas?

Van klanten een
waardering van een 8,8

Lees meer
kliniek_aan_de_maas_byliekevroomen-36.jpg

Subtiele veranderingen 
geven mijn uitstraling 
een enorme boost. 
Chapeau!

Beoordeling op kliniekervaringen.nl

Meer weten?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Plan een consult