Vandaag is de dag voor een nieuw begin

Rimpels bovenlip

Rimpels op de bovenlip, ook rokerslijntjes genoemd, zijn vaak erg ontsierend. Door een combinatie van het aanspannen van de spier rondom de mond, zoals men bij roken doet en schade aan de huid, veelal door de zon, ontstaan deze rimpels met name wanneer er een tekort is aan collageen en elastine. 

De volgende behandelingen kunnen geschikt zijn voor het behandelen van rimpels in de bovenlip. Bij net zichtbare lijntjes, die soms enkel zichtbaar zijn bij het tuiten van de mond, kan het zinvol zijn deze te behandelen met een kleine hoeveelheid botulinetoxine. Wanneer het gaat om enkele permanent aanwezige, oppervlakkige lijntjes is filler vaak de beste oplossing. Indien er daarnaast een verandering is in de huidstructuur, is het beter om huidtherapie toe te voegen. Onze huidtherapeuten leggen je uit welke behandeling in jouw geval het meest geschikt zou zijn. Deze behandeling kan bestaan uit een peeling, microneedling of Hybrid laser die vaak voorafgegaan worden door een productbehandeling.

Behandelopties

Fillers

Fillers zorgen voor herstel van volume op plekken waar dit als gevolg van het ouder worden verdwenen is. Ingevallen wangen, omlaaghangende mondhoeken en een verslapte kaaklijn kunnen we weer volume geven. De behandeling wordt uitgevoerd op basis van een totaalindruk van jouw gezicht en niet als losse zones.

Botox

Botulinetoxine laat spieren ontspannen en zorgt daarmee voor verzachting van rimpels. Rimpels in de bovenlip ontstaan door overmatige activiteit van de kringspier van de mond. Door een behandeling met botulinetoxine laten we de spier die de lijnen veroorzaakt ontspannen waardoor deze verzachten of verdwijnen.

Peeling

Al onze peelings halen niet alleen de bovenste huidlaag weg, maar stimuleren ook de diepere huidlagen, ieder op een unieke wijze. Onze huidtherapeuten adviseren je graag welke peeling voor jou het meest geschikt is.

Hybrid laser

De Hybrid laser is het eerste en enige apparaat op de markt dat 3 krachtige energieën verenigt in één unieke combinatie. Deze laser biedt ongeëvenaarde resultaten met een aanzienlijk kortere hersteltijd van de huid. De Hybrid biedt onbegrensde mogelijkheden en een ultieme controle die verder gaat dan ooit mogelijk is geweest.

Microneedling

Dankzij medische microneedling worden actieve werkstoffen middels chirurgisch fijne naaldjes diep de huid in gesluisd. De behandeling draagt bij aan het controleren en stabiliseren van de pigmentvorming en stimuleert de huidvernieuwing.

Meer weten?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Plan een consult