Vandaag is de dag voor een nieuw begin

Lipolyse

Lipolyse, zoals Belkyra of Kybella, is een behandeling die je bijvoorbeeld helpt van jouw onderkin af te komen, zonder chirurgie of liposuctie. Het lost vet op waardoor de onderkin permanent verdwijnt. Het is een veilige, pijnloze methode met vele voordelen. Een plan op maat wordt in een eerste consult opgesteld.

Plan een consult of bel +31 (0)43 20 50 100

Het behandeltraject

Adviesgesprek

Tijdens een consult maak je kennis met de behandelaar/behandelaren en worden je wensen en verwachtingen in kaart gebracht. Hierbij wordt gekeken naar het natuurlijk verouderingsproces van botstructuren, vet- en spierweefsel en de huid. Aan de hand van deze analyse en foto’s wordt een behandelplan op maat opgesteld om het best haalbare resultaat te kunnen garanderen. Je wordt hierbij altijd eerlijk en volledig geadviseerd. 

Werking

De onderkin bestaat voor een groot deel uit vetweefsel. Belkyra, met de actieve stof deoxycholinezuur, breekt deze vetcellen af. De beschadigde vetcellen worden vervolgens opgeruimd en afgevoerd. Dit zorgt voor een permanente verwijdering van deze vetcellen en dus voor een blijvend resultaat.

Indicatie

Belkyra (uit de VS) wordt ingezet om het vet in de onderkin op te lossen. Het is niet geschikt voor mensen met een te slappe huid in de hals, prominente platysmabanden of overtollig vet in de hals door overgewicht. Ook wordt het gebruik tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding afgeraden omdat er onvoldoende onderzoek is gedaan naar de effecten hierop.

Lipolyse kent een Europees alternatief dat breder inzetbaar is. Jouw cosmetisch arts zal je begeleiden in het maken van de juiste keuze.

Resultaat

Het resultaat is een vermindering van het onderhuidse vet in het behandelde gebied. In de loop van 6 weken wordt het resultaat zichtbaar. Meestal zijn er 2-4 behandelingen nodig om tot een goed resultaat te komen. Idealiter zit er ongeveer 2-6 weken tussen opeenvolgende behandelingen.

Vóór de behandeling

Aan een behandeling met Belkyra gaat een kosteloze intake met een screening van jouw gezondheid vooraf. Tijdens de intake wordt het te behandelen gebied en de methode van behandeling bepaald. Tevens wordt je geïnformeerd over de voor- en nazorg die hoort bij de betreffende behandeling. 24 uur voor een behandeling mag je geen alcohol nuttigen. We adviseren om een week voor de behandeling te stoppen met visolie capsules. Dit om de kans op blauwe plekken niet te vergroten. Verder wordt voor een behandeling jouw medische voorgeschiedenis gecontroleerd.

Bij binnenkomst wordt je ontvangen aan de receptie. De receptioniste zorgt voor een juiste en veilige verwerking van jouw gegevens. Indien nodig worden er foto’s gemaakt voor in jouw dossier. Je neemt plaats in onze wachtruimte waar je door jouw behandelaar wordt opgehaald. Je kunt hier tevens plaatsnemen als je na jouw behandeling nog even wilt wachten alvorens je naar huis gaat.

Een behandeling duurt 15-30 minuten, dit is inclusief voorbereiding en nazorg.

We verzoeken je geen make-up te dragen wanneer je voor een behandeling komt.

Nazorg

Belangrijke zaken om te weten:

  • Het resultaat is niet meteen zichtbaar, dit komt in de loop van 6 weken na injectie.
  • De cosmetisch arts zal je instrueren hoe je zelf eenvoudig een lymfedrainage kunt uitvoeren om een optimaal resultaat te bereiken.
  • Direct na de behandeling treedt zwelling op van het behandelde gebied. Dit is een normale reactie. Na ongeveer een week is de zwelling weg. Tevens wordt er in veel gevallen roodheid en blauwe plekjes gezien.
  • Het behaalde resultaat is blijvend, de vetcellen zijn immers kapotgemaakt. In de loop der jaren kan er door gewichtstoename of voortgaande huidverslapping toch de indruk ontstaan dat het resultaat licht verminderd.
  • Niet iedereen reageert op dezelfde manier op het product, de werking is individueel bepaald. 80-90% van de behandelde cliënten behaalt een goed resultaat van deze behandeling.

Tarieven

kliniek_aan_de_maas_byliekevroomen-18 copy.jpg

Waarom Kliniek aan de Maas?

Van klanten een
waardering van een 8,8

Lees meer
kliniek_aan_de_maas_byliekevroomen-36.jpg

Subtiele veranderingen 
geven mijn uitstraling 
een enorme boost. 
Chapeau!

beoordeling op kliniekervaringen

Meer weten?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Plan een consult