Vandaag is de dag voor een nieuw begin

Hyaluronzuur

Juvederm, Restylane en Belotero. Enkele merknamen van hyaluronzuurfillers die wellicht bekend in de oren klinken. Het zijn de perfecte natuurlijke fillers bij fijnere rimpels als kraaienpootjes en rimpels rond de mond. Ze zijn ook heel geschikt om volume te herstellen. Hyaluronzuur mag ook in de lippen worden gespoten voor volumecorrectie. Het is een materiaal waar alle kraakbeen uit opgebouwd is. Omdat het lichaamseigen is, komen allergische reacties niet voor.

Plan een consult of bel +31 (0)43 20 50 100

Het behandeltraject

Adviesgesprek

Tijdens een consult maak je kennis met de behandelaar/behandelaren en worden je wensen en verwachtingen in kaart gebracht. Hierbij wordt gekeken naar het natuurlijk verouderingsproces van botstructuren, vet- en spierweefsel en de huid. Aan de hand van deze analyse en foto’s wordt een behandelplan op maat opgesteld om het best haalbare resultaat te kunnen garanderen. Je wordt hierbij altijd eerlijk en volledig geadviseerd. 

Werking

Hoe sterker de verbinding (middels cross-linking tussen hyaluronzuurketens), hoe langer het effect van de behandeling zichtbaar is. Een sterkere verbinding zorgt voor een stroperiger hyaluronzuur. Een dik en stroperig hyaluronzuur is geschikt voor het herstel van volume. Een fijn en vloeibaarder hyaluronzuur wordt gebruikt voor het behandelen van fijne rimpels. Er zijn momenteel vele fabrikanten van hyaluronzuur. Kliniek aan de Maas heeft gekozen voor fillers van de beste kwaliteit met een FDA-approval. Ze bestaan in een groot aantal variëteiten, zodat er voor elke indicatie een ideale filler voorhanden is. Onze cosmetisch artsen KNMG werken met Juvederm (Allergan), Restylane (Galderma) en Belotero (Merz).

Indicatie

Hyaluronzuur wordt oa. gebruikt bij:

Resultaat

Het resultaat van de meeste fillers is direct zichtbaar, maar op z'n best na 7 dagen. Het effect blijft 6-24 maanden aanwezig, afhankelijk van de gebruikte filler en de plek waar het gebruikt wordt.

Vóór de behandeling

Aan een behandeling gaat een kosteloze intake met een screening van jouw gezondheid vooraf. Tijdens de intake wordt het te behandelen gebied en de methode van behandeling bepaald. Tevens wordt je geïnformeerd over de voor- en nazorg die hoort bij de betreffende behandeling. 24 uur voor een behandeling mag je geen alcohol nuttigen. We adviseren om een week voor de behandeling te stoppen met visolie capsules. Dit om de kans op blauwe plekken niet te vergroten. Verder wordt voor een behandeling jouw medische voorgeschiedenis gecontroleerd.

Bij binnenkomst wordt je ontvangen aan de receptie. De receptioniste zorgt voor een juiste en veilige verwerking van jouw gegevens. Indien nodig worden er foto’s gemaakt voor in jouw dossier. Je neemt plaats in onze wachtruimte waar je door jouw behandelaar wordt opgehaald. Je kunt hier tevens plaatsnemen als je na jouw behandeling nog even wilt wachten alvorens je naar huis gaat. Een behandeling met fillers duurt, afhankelijk van de uitgebreidheid, 15-60 minuten.

We verzoeken je geen make-up te dragen wanneer je voor een behandeling komt.

Nazorg

Belangrijke zaken om te weten:

  • Het resultaat zal afhankelijk van het gebruikte hyaluronzuur wel of niet meteen zichtbaar zijn.
  • Het optimale resultaat is te zien na enkele dagen. De periode waarin bijwerkingen als zwelling, blauwe plekken, roodheid, jeuk, gevoeligheid op kunnen treden is dan voorbij.
  • Het resultaat houdt na de eerste behandeling meestal 6-24 maanden aan en is dus tijdelijk van aard. De duur is afhankelijk van de gebruikte filler.
  • Niet iedereen reageert op dezelfde manier op het product, de duurzaamheid is sterk individueel bepaald. Heb je het idee dat van een bepaald product het effect minder lang houdt dan verwacht, bespreek dit dan met jouw arts voor een volgende behandeling.

Enkele zaken om je aan te houden na de behandeling:

  • Zonnebaden, gezichtsmassages en gebruik van make-up, scrub, peelings, sauna of zonnebank wordt de eerste dagen na behandeling afgeraden.
  • In de eerste 2 weken na de behandeling is een bindweefselmassage of een behandeling bij de mondhygiënist, tandarts of kaakchirurg af te raden.

Tarieven

kliniek_aan_de_maas_byliekevroomen-18 copy.jpg

Waarom Kliniek aan de Maas?

Van klanten een
waardering van een 8,8

Lees meer
kliniek_aan_de_maas_byliekevroomen-36.jpg

Subtiele veranderingen 
geven mijn uitstraling 
een enorme boost. 
Chapeau!

beoordeling op kliniekervaringen

Meer weten?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Plan een consult