Vandaag is de dag voor een nieuw begin

Afhangende mondhoeken

Afhangende mondhoeken zorgen voor een ontevreden of boze uitstraling. Ze worden veroorzaakt door verlies van vet- en botvolume. Daarnaast neemt ook de steun van het bindweefsel af. Een andere oorzaak van afhangende mondhoeken kan een overactieve spier zijn. Onbewust worden daarbij, tijdens het praten, de mondhoeken vaak omlaag getrokken.

Door de mondhoeken met een filler weer steun te geven worden deze mooi gelift waardoor een ontevreden en boze uitstraling plaats maakt voor een tevreden en blije blik. Botulinetoxine zorgt ervoor dat de mondhoeken minder omlaag kunnen worden getrokken, wat de fillerbehandeling ondersteunt.

Behandelopties

Botox

Botulinetoxine (beter bekend als ‘botox®’) laat spieren ontspannen en zorgt daarmee voor verzachting van rimpels. Fronsrimpels, voorhoofdslijnen, kraaienpootjes en een onrustige kin kunnen op den duur beschadiging van de huid geven door de constante, vaak onbewuste, druk op de huid. In dit geval ontspant het de spier die de mondhoeken omlaag trekt. 

Fillers

Fillers zorgen voor herstel van volume op plekken waar dit als gevolg van het ouder worden verdwenen is. Ingevallen wangen, omlaaghangende mondhoeken en een verslapte kaaklijn kunnen we weer volume geven. Deze behandelingen worden uitgevoerd op basis van een totaalindruk van jouw gezicht en niet als losse zones.

Meer weten?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Plan een consult