Vandaag is de dag voor een nieuw begin

Skincare

Cosmeceuticals zijn producten die de gezondheid van de huid versterken, schade herstellen en de huidconditie verbeteren. De producten dragen de belofte dat ze een geneesmiddelachtige werking hebben door de hoge concentraties van actieve werkstoffen. Cosmeceuticals worden ingezet om specifieke huidproblemen effectief aan te pakken en/of een gezonde huid te behouden.

Plan een consult of bel +31 (0)43 20 50 100

Onze merken

ZO Skin Health

De ZO Skin Health filosofie bestrijdt de huidproblemen niet als losstaande aandoening maar heeft de gedachtegang voor een gezonde en goed functionerende huid als de basis. Anders dan traditionele anti-aging huidverzorgingsproducten werk ZO Skin Health met werkzame stoffen die op cellulair niveau in de huid veranderingen teweegbrengen. Met speciale aflevertechnieken komen de werkstoffen daar waar de huid ze nodig heeft. Deze werkstoffen denk aan, retinol, anti-oxidanten, peptiden en vitamines zorgen voor het herstellen, behouden en verzorgen van een gezonde huid conditie. Een ZO Skin Health programma vormt een basis van vijf stappen: reiniging, activeren, stimuleren, kalmeren + voeden, beschermen.

Dermaceutic

Dermaceutic wordt wereldwijd gebruikt door ruim 30.000 artsen en specialisten, in meer dan 70 landen wereldwijd. Dermaceutic staat, als expert in de esthetische dermatologie, bekend als nummer 1 merk op het gebied van chemische peelings en past zijn ervaring en deskundigheid in productformulering ook toe op de cosmeceuticals voor thuisgebruik. Dermaceutic heeft als een van de eerste laboratoria hogere concentraties hyaluronzuur en vitamine C in de producten verwerkt. Dermaceutic richt zich met zijn producten op anti-aging, pigmentatie, structuurverbetering en huidverstrakking. 

Renophase

Renophase Laboratoria is gespecialiseerd in het onderzoek naar de celregeneratie toegepast in de cosmetische dermatologie. Door het gebruik van de producten van Renophase wordt het herstel van de huid bereikt met als doel: een gezonde, stralende, egale huid.  
De producten staan bekend om hun uitzonderlijke resultaten, gebaseerd op uitgebreid wetenschappelijk onderzoek. 

Colorescience

Minerale make-up onderscheidt zich van andere make-up doordat het zo puur is. Colorescience producten bevatten uitsluitend hoge kwaliteit mineralen. Deze zuivere mineralen zijn water resistent en vormen een beschermende barrière op de huid. Daardoor blijft de make-up de gehele dag mooi. Zij zijn vrij van kleur en geurstoffen, alcohol en talk en daardoor ideaal voor gevoelige huid. 

Het gehele Colorescience assortiment bestaat uit ruim 50 verschillende producten, variërend van primers, foundations, enhancers, corrigerende producten, zonbeschermers, lip producten en oogproducten zoals eyeliners en mascara. 

kliniek_aan_de_maas_byliekevroomen-18 copy.jpg

Waarom Kliniek aan de Maas?

Van klanten een
waardering van een 8,8

Lees meer
kliniek_aan_de_maas_byliekevroomen-36.jpg

Subtiele veranderingen 
geven mijn uitstraling 
een enorme boost. 
Chapeau!

beoordeling op kliniekervaringen

Meer weten?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Plan een consult