Vandaag is de dag voor een nieuw begin

Fillers

Kliniek aan de Maas is gespecialiseerd in fillerbehandelingen. Deze worden uitgevoerd op een zo veilig mogelijke manier en met producten van de beste kwaliteit. Onze medewerkers worden voortdurend geschoold om hun kennis en kunde op peil te houden. Heb je vragen over een behandeling? Maak een afspraak en stel jouw vragen tijdens een consult.

Plan een consult of bel +31 (0)43 20 50 100

Het behandeltraject

Adviesgesprek

Tijdens een consult maak je kennis met de behandelaar/behandelaren en worden je wensen en verwachtingen in kaart gebracht. Hierbij wordt gekeken naar het natuurlijk verouderingsproces van botstructuren, vet- en spierweefsel en de huid. Aan de hand van deze analyse en foto’s wordt een behandelplan op maat opgesteld om het best haalbare resultaat te kunnen garanderen. Je wordt hierbij altijd eerlijk en volledig geadviseerd. 

Werking

Fillers zorgen voor herstel van volume op plekken waar dit als gevolg van het ouder worden verdwenen is. Ook kun je met fillers volume toevoegen om een betere symmetrie en balans te creëren, dit wordt ook wel beautification genoemd. Ingevallen wangen, omlaaghangende mondhoeken en een verslapte kaaklijn kunnen we volume geven. Deze behandelingen worden uitgevoerd op basis van een totaalindruk van jouw gezicht en niet als losse zones. Een liftend effect van het hele gezicht kunnen we bewerkstelligen met een liquid facelift. Alle behandelingen worden zo uitgevoerd dat de kans op blauwe plekken zo klein mogelijk is.

Indicatie

Fillers worden oa. gebruikt bij:

Resultaat

Het resultaat van de meeste fillers is direct zichtbaar. Het effect blijft 6-24 maanden aanwezig, afhankelijk van de gebruikte filler en de plek waar het gebruikt wordt. De biostimulanten/collageenstimulatoren hebben nog een extra volume-effect in de maanden na de behandeling.

Vóór de filler behandeling

Aan een behandeling gaat een kosteloze intake met een screening van jouw gezondheid vooraf. Tijdens de intake wordt het te behandelen gebied en de methode van behandeling bepaald. Tevens wordt je geïnformeerd over de voor- en nazorg die hoort bij de betreffende behandeling. 24 uur voor een behandeling mag je geen alcohol nuttigen. We adviseren om een week voor de behandeling te stoppen met visolie capsules. Dit om de kans op blauwe plekken niet te vergroten. Verder wordt voor een behandeling jouw medische voorgeschiedenis gecontroleerd.

Bij binnenkomst wordt je ontvangen aan de receptie. De receptioniste zorgt voor een juiste en veilige verwerking van jouw gegevens. Indien nodig worden er foto’s gemaakt voor in jouw dossier. Je neemt plaats in onze wachtruimte waar je door jouw behandelaar wordt opgehaald. Je kunt hier tevens plaatsnemen als je na jouw behandeling nog even wilt wachten alvorens je naar huis gaat. Een behandeling met fillers duurt, afhankelijk van de uitgebreidheid, 15-60 minuten.

We verzoeken je geen make-up te dragen wanneer je voor een behandeling komt.

Nazorg filler behandeling

Belangrijke zaken om te weten:

  • Het resultaat zal afhankelijk van de filler wel of niet meteen zichtbaar zijn.
  • Het optimale resultaat is te zien na enkele dagen. De periode waarin bijwerkingen als zwelling, blauwe plekken, roodheid, jeuk, gevoeligheid op kunnen treden is dan voorbij.
  • Het resultaat houdt na de eerste behandeling meestal 6-24 maanden aan en is dus tijdelijk van aard. De duur is afhankelijk van de gebruikte filler.
  • Niet iedereen reageert op dezelfde manier op het product, de duurzaamheid is sterk individueel bepaald. Heb je het idee dat van een bepaald product het effect minder lang houdt dan verwacht, bespreek dit dan met jouw arts voor een volgende behandeling.

Enkele zaken om je aan te houden na de behandeling:

  • Zonnebaden, gezichtsmassages en gebruik van make-up, scrub, peelings, sauna of zonnebank wordt de eerste dagen na behandeling afgeraden.
  • In de eerste 2 weken na de behandeling is een bindweefselmassage of een behandeling bij de mondhygiënist, tandarts of kaakchirurg af te raden.

Hoelang blijven fillers zitten?

Hoelang het optimale resultaat van fillers zichtbaar is, verschilt per persoon en is afhankelijk van verschillende factoren. Zo is het resultaat afhankelijk van het soort filler, de dikte van de filler, de plek van de filler, je metabolisme en je levensstijl.

Maak je bijvoorbeeld gebruik van lipfillers? Dan gaat het om een dunne filler die aangebracht wordt in een beweeglijk gebied, waardoor de resultaten minder lang zichtbaar zijn dan bij bijvoorbeeld fillers in de traangoot.

Gemiddeld genomen kun je negen tot twaalf maanden genieten van je fillers. Om zo lang mogelijk plezier te hebben van je fillers, kun je zelf rekening houden met de volgende factoren:

  • Bescherm je huid en maak gebruik van de juiste huidverzorging
  • Eet gezond
  • Stop met roken

Merk je dat de fillers in het behandelde gebied uitgewerkt raken? Plan dan een herhaalafspraak in. Om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te behouden, is het verstandig om een herhaalafspraak in te plannen voordat de fillers volledig opgelost zijn.

Tarieven

kliniek_aan_de_maas_byliekevroomen-18 copy.jpg

Waarom Kliniek aan de Maas?

Van klanten een
waardering van een 8,8

Lees meer
kliniek_aan_de_maas_byliekevroomen-36.jpg

Subtiele veranderingen 
geven mijn uitstraling 
een enorme boost. 
Chapeau!

beoordeling op kliniekervaringen

Meer weten?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Plan een consult