Vandaag is de dag voor een nieuw begin

Handverjonging

De handen krijgen gedurende het leven heel wat te verduren. In de loop der jaren ontstaan vlekken en wordt de huid dunner en slapper waardoor pezen en bloedvaten meer zichtbaar worden. Je voelt je wellicht prettiger als de handen weer mooi verjongd worden. De behandelaars van Kliniek aan de Maas kunnen je adviseren over de beste behandeling.

De beste manier van handverjonging is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Er kan volume gegeven worden met een filler, hierdoor worden de pezen en bloedvaten minder zichtbaar. De arts kan je ook adviseren om de huid te verbeteren met skinboosters en huidtherapeutische behandeling zoals peelings, laser of anti-aging producten. De huid wordt steviger en pigmentvlekken vervagen of verdwijnen.

Behandelopties

Fillers

Fillers zorgen voor herstel van volume op plekken waar dit als gevolg van het ouder worden verdwenen is. Het verloren volume tussen de zichtbare structuren van pezen en bloedvaten wordt hersteld waardoor de hand weer een zachtere, gladdere uitstraling krijgt.

Skinbooster

In vergelijking met een filler van hyaluronzuur is een skinbooster veel zachter. Het is niet de bedoeling om er volume mee te creëren, maar om vocht aan te trekken. Dit vocht verbetert de kwaliteit van de huid.

Laser voor pigmentvlekken

Pigmentvlekken kunnen efficiënt behandeld worden met laser en IPL. De energie die door laser of IPL wordt afgegeven wordt door het melanine in de pigmentvlekken geabsorbeerd. Het pigment wordt daardoor vernietigd.

Meer weten?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Plan een consult