Vandaag is de dag voor een nieuw begin

Indicaties

Je vindt hier een overzicht van indicaties die we kunnen behandelen. Staat jouw indicatie er niet bij? Neem contact met ons op om te vragen of een van onze specialisten je kan helpen.

Plan een gratis consult of bel ons op +31(0)43 20 50 100

Rimpels

De een blijft rimpelloos, de ander ontwikkelt met het ouder worden meer rimpels. Een rimpel is een natuurlijk verschijnsel. Het is een tijdelijke of permanente vouw in de huid. Door oa. erfelijke aanleg wordt bepaald in welke mate rimpels zich zullen ontwikkelen. We hebben echter ook zelf veel invloed op het ontstaan of wegblijven van rimpels. Door voeding, zon en andere leefstijlfactoren kunnen we zelf in grote mate bepalen in hoeverre er huidveroudering optreedt en dus rimpels ontstaan.

Correcties

Of je nu al sinds je jonge jaren iets hebt waar je je aan stoort, of een probleem hebt wat ontstaan is met het ouder worden. Er zijn veel mogelijkheden om storende zaken in het gelaat te corrigeren. Met ons uitgebreide behandelaanbod, bestaande uit zorgvuldig geselecteerde behandelingen, zorgen we ervoor dat jij er precies zo uitziet zoals je je voelt.

Huidproblemen

Iedere huid is anders en heeft een eigen aanpak nodig. Onze behandelingen worden op maat gemaakt en aangepast aan uw behoeften en wensen. U vindt hier een overzicht van verschillende huidaandoeningen.

Pijnklachten

Bepaalde pijnklachten kunnen effectief behandeld worden met spierontspanners, ofwel botulinetoxine. Spanningshoofdpijn door migraine en tandenknarsen zijn zo'n pijnklachten die we kunnen behandelen. Door de spanning in de spieren te verminderen zijn we in staat de pijn te verzachten of zelfs weg te nemen.