Vandaag is de dag voor een nieuw begin

HydraFacial

De HydraFacial is een huidbehandeling die de huid in 3 stappen gezonder, frisser en nóg mooier maakt. De HydraFacial behandeling reikt verder dan een standaard gezichtsbehandeling.

Plan een behandeling of bel +31 (0)43 20 50 100

Het behandeltraject

HydraFacial

De behandelaar zal de behandelopties bespreken, het te verwachten effect, de voordelen en de risico's. Een behandeling met de HydraFacial kan op maat worden gemaakt aan de hand van jouw eigen wensen maar ook aan de hand van jouw huidconditie. 

Tijdens het adviesgesprek wordt de hele huidconditie beoordeeld. Aan de hand van deze conditie zal de behandelaar naast de behandeling met de HydraFacial, advies op maat geven aan de hand van de juiste huidverzorgingsproducten. 
Het is belangrijk om naast behandelingen ook de juiste huidverzorging te gebruiken. Het resultaat van een behandeling  zal hierdoor langer zichtbaar blijven.

Werking

De HydraFacial maakt gebruik van een gepatenteerde technologie om de huid te reinigen, dode huidcellen en onzuiverheden te verwijderen en unieke serums de huid in te brengen. Dit unieke mechanisme voelt aan alsof een klein stofzuigertje over de huid gaat, wat tegelijkertijd de producten in de huid duwt. 

Indicatie

Een behandeling met de HydraFacial is voor iedereen geschikt en kan gericht worden op allerlei huidproblemen. Een behandeling met de HydraFacial wordt afgestemd op jouw huidconditie. De behandelaar zal een behandeling op maat maken. 

Resultaat

Na de behandeling met de HydraFacial is het resultaat onmiddelijk waar te nemen. De frisse uitstraling en de mooie glow blijft ongeveer 2 weken aanhouden. De termijn waarin het resultaat zichtbaar is, is geheel afhankelijk van jouw eigen huidconditie.

Om de huid continu te stimuleren wordt geadviseerd om de HydraFacial maandelijks te herhalen of te combineren met andere behandelingen. Herhaaldelijke behandelingen zullen de huid niet alleen verbeteren, maar ook de gezondheid van de huid herstellen. 

Vóór de behandeling

Ga niet onbeschermd in de zon vanaf 2 weken voor de eerste behandeling tot 2 weken na de laatste behandeling. Pas iedere dag een zonbescherming toe met minimaal SPF30. 

 

Nazorg

Er bestaat geen downtime na een behandeling van de HydraFacial. Dit betekent dat de behandeling in de meeste gevallen geen zichtbare effecten zoals roodheid of zwelling met zich meebrengt. Dit effect hangt mede af van jouw eigen huidconditie. 

Beter gezegd de huid straalt na een HydraFacial en heeft een enorme glow. 

Tarieven

kliniek_aan_de_maas_byliekevroomen-18 copy.jpg

Waarom Kliniek aan de Maas?

Van klanten een
waardering van een 8,8

Lees meer
kliniek_aan_de_maas_byliekevroomen-36.jpg

Subtiele veranderingen 
geven mijn uitstraling 
een enorme boost. 
Chapeau!

Beoordeling op kliniekervaringen.nl

Meer weten?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Plan een consult