Vandaag is de dag voor een nieuw begin

Correcties

Of je nu al sinds je jonge jaren iets hebt waar je je aan stoort, of een probleem hebt wat ontstaan is met het ouder worden. Er zijn veel mogelijkheden om storende zaken in het gelaat te corrigeren. Met ons uitgebreide behandelaanbod, bestaande uit zorgvuldig geselecteerde behandelingen, zorgen we ervoor dat jij er precies zo uitziet zoals je je voelt.

Plan een consult of bel ons op +31(0) 43 20 50 100

Kincorrectie

De kin speelt een belangrijke rol in het gezicht. Het is de afsluiter van het gezicht en hij kan de verhoudingen van het gelaat danig verstoren. Voor een betere balans in het gelaat is het vaak nodig de kin te corrigeren. Dat is bij ons mogelijk zonder ingrijpende operatie, met fillers.

Neuscorrectie

Een kleine correctie kan een wereld van verschil maken. Door de neus te behandelen met fillers kunnen we ervoor zorgen dat de neus beter bij jouw gezicht past, en dat zonder ingrijpende operatie. 

Afhangende mondhoeken

Afhangende mondhoeken zorgen voor een ontevreden of boze uitstraling. Ze worden veroorzaakt door verlies van vet- en botvolume. Daarnaast neemt ook de steun van het bindweefsel af. Een andere oorzaak van afhangende mondhoeken kan een overactieve spier zijn. Onbewust worden daarbij, tijdens het praten, de mondhoeken vaak omlaag getrokken.

Oorlelcorrectie

Door het ouder worden of het veelvuldig dragen van zware oorbellen kunnen de oorlellen oprekken, dunner worden en uit model raken. Hierdoor verliezen de oren hun jeugdigheid. Een oorlelcorrectie met filler is dan de geschikte oplossing.

Kaaklijn verstrakken

Met de jaren neemt het volume van zowel bot als vet af, tevens zakt het onderhuidse vet wat naar beneden. Dat kan ervoor zorgen dat jouw kaaklijn minder strak wordt. Dit geeft je een vermoeide of trieste uitstraling, terwijl je je helemaal niet zo voelt.

Lipbehandeling

Ben je op zoek naar een lipbehandeling omdat je nooit volle lippen hebt gehad, is er sprake van asymetrie of disbalans of heb je last van droge lippen? Lippen kunnen op een natuurlijke manier gecorrigeerd, verstevigd, gevuld en gehydrateerd worden. 

Hamsterwangen

Met de jaren neemt het volume van zowel bot als vet af, tevens zakt het onderhuidse vet wat naar beneden. Dat kan ervoor zorgen dat je hamsterwangen ontwikkelt. Dit geeft je een verslapte kaaklijn en daardoor een verouderde uitstraling, terwijl je je helemaal niet zo voelt.

Ingevallen wangen

Door sporten of veroudering neemt het volume van zowel bot als vet af. Dat kan ervoor zorgen dat je ingevallen wangen ontwikkelt. Vaak geeft dit een verouderde, vermoeide of trieste uitstraling. Dit terwijl je je van binnen niet zo voelt.

Wallen

Wallen wegwerken is een dankbare behandeling. Wallen onder de ogen geven je een vermoeide uitstraling. Met het ouder worden neemt de elasticiteit van de huid af, wordt het bindweefsel slapper en krimpt de botstructuur. Door uitpuilende of naar binnen gerichte wallen kan er dan een vermoeide uitstraling ontstaan.

Donkere kringen

Donkere kringen onder de ogen kunnen zich met de jaren ontwikkelen. Het lijkt alsof de ogen dieper gaan liggen, waardoor je er vermoeider uitziet. Donkere kringen kunnen ontstaan door pigmentophoping of door een dunne huid onder de ogen.