Vandaag is de dag voor een nieuw begin

Grove poriën

Poriën zijn de openingen in de huid waaruit talg en zweet naar het oppervlak wordt gebracht. Poriën komen voor over het gehele lichaam.

Er wordt gesproken van grove poriën wanneer ze meer opvallen. Dit wordt vaak gezien bij de neus, wangen en op het voorhoofd omdat de talgklieren op deze plekken actiever en groter zijn. Andere oorzaken van grove poriën kunnen zijn: verstopte poriën, een vette huid, verkeerd cosmetica gebruik of een verouderde huid. 

Behandelopties

Het behandelen van grove poriën vergt een goede dagelijkse verzorging van de huid.  De huid dient dagelijks goed te worden gereinigd om de verstopte poriën en mee-eters te verwijderen. Hiervoor worden speciale medische producten voor thuis geadviseerd. Deze thuisbehandeling kan aangevuld worden met behandelingen in de kliniek om het resultaat te optimaliseren. 

Hybrid laser

De Hybrid laser is het eerste en enige apparaat op de markt dat 3 krachtige energieën verenigt in één unieke combinatie. De laser verstevigt de huidstructuur door de aanmaak van collageen en elastine in de diepere huidlagen waardoor de huid gladder, egaler en sterker wordt en grove poriën worden verfijnd. Deze laser biedt ongeëvenaarde resultaten met een aanzienlijk kortere hersteltijd van de huid. 

Peelings

Peelings op basis van salicylzuur, glycolzuur, TCA en retinol verminderen de talgproductie en verwijderen dode huidcellen. Na een peeling zijn de poriën weer schoon, waardoor de porieomvang weer kan normaliseren. Het resultaat is dat de huid er egaler, frisser en jonger toont. 

HydraFacial

HydraFacial is een nieuwe techniek die in 1 behandeling diep reinigt, de dode huidlagen verwijdert, onzuiverheden diep in de huid weghaalt en de huid voedt en beschermt. Pijnloos en met een direct stralend resultaat!

Meer weten?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Plan een consult