Vandaag is de dag voor een nieuw begin

Behandelingen

Een holistische en multidisciplinaire aanpak tussen cosmetisch arts en huidtherapeut met een natuurlijk en optimaal resultaat. Dát is waar Kliniek aan de Maas voor staat.

Door het combineren van injectables en huidtherapeutische behandelingen zijn we in staat betere resultaten te behalen dan bij het los toepassen van deze disciplines. Het is wetenschappelijk bewezen dat de tevredenheid na onze behandelingen vele malen groter is wanneer verschillende behandeltechnieken worden gecombineerd.

Plan een gratis consult of bel +31(0) 43 20 50 100

Injectables

Injectables worden in of onder de huid geïnjecteerd en kunnen worden ingezet voor verschillende doeleinden. Herstel van volume, verminderen van rimpels, verbeteren van huidkwaliteit of het verminderen van onderhuids vetweefsel zijn hiervan enkele voorbeelden. De injectables worden verder onderverdeeld in:

Onze injectables zijn geselecteerd op hoge kwaliteit. Enkel FDA-goedgekeurde producten worden door onze cosmetisch artsen KNMG gebruikt. De producten zijn allen uitgebreid getest zodat ze een zo veilig mogelijke behandeling garanderen. Samen met de expertise van onze behandelaars zorgt dit voor mooie, verantwoorde resultaten.
 

Huidtherapie

Onder huidtherapie vallen alle behandelingen die betrekking hebben op het behandelen danwel verbeteren van de huidkwaliteit. Dit omvat bijvoorbeeld huidklachten als acne, overbeharing, huidverslapping, pigmentproblemen, couperose en andere oppervlakkige vaatproblemen, littekens, storende steelwratjes, bultjes en andere onschuldige huidoneffenheden. Door middel van verschillende behandeltechnieken, manueel maar ook met apparatuur zoals licht- en lasertherapie kan de huidtherapeut deze huidproblemen behandelen. De huidtherapeutische behandelingen worden verder onderverdeeld in:

De apparatuur die door de huidtherapeuten wordt gebruikt is enkel van de hoogste kwaliteit. Deze apparatuur wordt jaarlijks gekeurd zodat we veiligheid en constante resultaten kunnen blijven leveren.