Vandaag is de dag voor een nieuw begin

Fronsrimpel

De fronsspier is verantwoordelijk voor een boze blik. Het is de spier die rimpels tussen de wenkbrauwen veroorzaakt. Door het vaak en onbewust aanspannen van deze spier ontstaan er lijnen in de huid en buigen de wenkbrauwen aan de binnenzijde soms wat naar beneden. Krijg je weleens de opmerking “Kijk niet zo boos!”, dan weet je nu waar dat door komt. Gelukkig is hier iets aan te doen.

Het behandelen van de fronsspier begint vrijwel altijd met botulinetoxine. Botulinetoxine laat de spier ontspannen waardoor de rimpels verminderen en de wenkbrauwen hun oorspronkelijk stand weer aannemen. Dit geeft vaak een heel prettig, ontspannen en verlichtend gevoel. Als de rimpels dieper zijn en je wilt ze graag verder vervagen, zijn er meerdere sessies met botulinetoxine nodig.

Behandelopties

Botox

Botulinetoxine laat spieren ontspannen en zorgt daarmee voor verzachting van rimpels. Fronsrimpels ontstaan door overmatige activiteit van de fronsspieren. Door een behandeling met botulinetoxine laten we de spieren die de lijnen veroorzaken ontspannen waardoor deze verzachten of verdwijnen.

Meer weten?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Plan een consult