Vandaag is de dag voor een nieuw begin

Radiesse

Radiesse is een populaire filler die het lichaam stimuleert om collageen en elastine aan te maken. Radiesse bestaat uit calcium hydroxyapatite, de grondstof van onze botten. Het wordt gebruikt om de huidstructuur te verbeteren, volume te geven, op plaatsen waar dit als gevolg van huidveroudering verdwenen is, en fijne rimpels te bestrijden.

Plan een consult of bel +31 (0)43 20 50 100

Het behandeltraject

Adviesgesprek

Tijdens een consult maak je kennis met de behandelaar/behandelaren en worden je wensen en verwachtingen in kaart gebracht. Hierbij wordt gekeken naar het natuurlijk verouderingsproces van botstructuren, vet- en spierweefsel en de huid. Aan de hand van deze analyse en foto’s wordt een behandelplan op maat opgesteld om het best haalbare resultaat te kunnen garanderen. Je wordt hierbij altijd eerlijk en volledig geadviseerd. 

Werking

Wanneer Radiesse oppervlakkig worden ingespoten heeft het naast een opvullend effect een stimulerende werking op de collageenproductie in de huid. Hierdoor verbetert de huidstructuur en verdwijnen fijne rimpels. Radiesse is, wanneer dieper ingespoten, ook ideaal voor het bestrijden van diepe rimpels en het herstellen van volumeverlies. Dames reageren minder goed op Radiesse na de overgang. Bij hen wordt hyaluronzuur geadviseerd.

Indicatie

Radiesse wordt gebruikt voor het geven van volume op plaatsen waar dit als gevolg van huidveroudering verdwenen is. Holle slapen kunnen worden opgevuld, jukbeenderen voller gemaakt, de kin groter gemaakt en de kaaklijn verstrakt. Littekens kunnen worden opgevuld en daarmee ook gecamoufleerd. Huidverjonging van de handen is ook één van de mogelijkheden van Radiesse. Hierbij wordt het product in de handruggen gespoten, waarna vaten en pezen veel minder zichtbaar zijn en de handen er een stuk jonger uitzien, mede omdat ook de huidkwaliteit van de handen verbetert. Nog een mogelijkheid is de liquid facelift. Radiesse heeft bij mannen een voorkeur boven hyaluronzuur.

Resultaat

Het resultaat van Radiesse is direct zichtbaar. Het effect blijft 9-18 maanden aanwezig, afhankelijk van de hoeveelheid filler en de plek waar het gebruikt wordt. Collageenstimulatoren als Radiesse hebben nog een extra volume-effect in de maanden na de behandeling. Zo nodig kan het effect worden versterkt door middel van een tussentijdse herhaalbehandeling.

Vóór de behandeling

Aan een behandeling gaat een kosteloze intake met een screening van jouw gezondheid vooraf. Tijdens de intake wordt het te behandelen gebied en de methode van behandeling bepaald. Tevens wordt je geïnformeerd over de voor- en nazorg die hoort bij de betreffende behandeling. 24 uur voor een behandeling mag je geen alcohol nuttigen. We adviseren om een week voor de behandeling te stoppen met visolie capsules. Dit om de kans op blauwe plekken niet te vergroten. Verder wordt voor een behandeling jouw medische voorgeschiedenis gecontroleerd.

Bij binnenkomst wordt je ontvangen aan de receptie. De receptioniste zorgt voor een juiste en veilige verwerking van jouw gegevens. Indien nodig worden er foto’s gemaakt voor in jouw dossier. Je neemt plaats in onze wachtruimte waar je door jouw behandelaar wordt opgehaald. Je kunt hier tevens plaatsnemen als je na jouw behandeling nog even wilt wachten alvorens je naar huis gaat. Een behandeling met fillers duurt, afhankelijk van de uitgebreidheid, 15-60 minuten.

We verzoeken je geen make-up te dragen wanneer je voor een behandeling komt.

Nazorg

Belangrijke zaken om te weten:

  • Het resultaat zal meteen zichtbaar zijn.
  • Het optimale resultaat is te zien na enkele dagen. De periode waarin bijwerkingen als zwelling, blauwe plekken, roodheid, jeuk, gevoeligheid op kunnen treden is dan voorbij.
  • Het resultaat houdt na de eerste behandeling meestal 9-18 maanden aan en is dus tijdelijk van aard. De duur is afhankelijk van de hoeveelheid filler.
  • Niet iedereen reageert op dezelfde manier op het product, de duurzaamheid is sterk individueel bepaald. Heb je het idee dat van een bepaald product het effect minder lang houdt dan verwacht, bespreek dit dan met jouw arts voor een volgende behandeling.

Enkele zaken om je aan te houden na de behandeling:

  • Zonnebaden, gezichtsmassages en gebruik van make-up, scrub, peelings, sauna of zonnebank wordt de eerste dagen na behandeling afgeraden.
  • In de eerste 2 weken na de behandeling is een bindweefselmassage of een behandeling bij de mondhygiënist, tandarts of kaakchirurg af te raden.

Tarieven

kliniek_aan_de_maas_byliekevroomen-18 copy.jpg

Waarom Kliniek aan de Maas?

Van klanten een
waardering van een 8,9

Lees meer
kliniek_aan_de_maas_byliekevroomen-36.jpg

Subtiele veranderingen 
geven mijn uitstraling 
een enorme boost. 
Chapeau!

beoordeling op kliniekervaringen

Meer weten?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Plan een consult