Vandaag is de dag voor een nieuw begin

Facials

Onze speciaal ontwikkelde facials zijn ontworpen om jou een rustmoment te gunnen, terwijl we tegelijkertijd werken aan het verbeteren van je huid. Door gebruik te maken van milde zuren, antioxidanten en boosters herstellen we de huidbarrière functie en stimuleren we huidvernieuwing. Dit maakt onze behandelingen perfect als voorbereiding op intensievere huidbehandelingen.

Plan een Facial of bel +31(0)43 20 50 100

Onze Facials

Youthful Radiance Renewal

De Youthful Radiance Renewal is speciaal ontworpen om de tekenen van huidveroudering tegen te gaan. Tijdens deze behandeling voorzien we de huid van antioxidanten, serums en zuren die een huidverjongende werking hebben. Een heerlijke massage bevordert de circulatie en verstevigt de huid, terwijl LED-lichttherapie collageen stimuleert, de bloedcirculatie verbetert en celregeneratie bevordert. Deze behandeling kan aangevuld worden met hals en decolleté.

Barrier Boost Glow

Onze Barrier Boost Glow herstelt de natuurlijke barrière van je huid en onthult een stralende gloed. Na een milde reiniging bereiden we je huid voor met zachte peelings die de textuur verfijnen en de glans herstellen. Vervolgens worden krachtige serums met hydraterende en beschermende ingrediënten aangebracht, terwijl een kalmerende massage de circulatie bevordert en stress verlicht. LED-lichttherapie versterkt de huidbarrière, vermindert ontstekingen en geeft je huid een stralende uitstraling. Deze behandeling kan aangevuld worden met hals en decolleté.

Neck & Decolleté Delight

Ontdek onze Neck & Decolleté Delight, speciaal ontworpen om de delicate huid van het decolleté en de hals te revitaliseren. Deze gebieden worden vaak over het hoofd gezien, maar verdienen ook aandacht voor een optimale huidkwaliteit. Deze behandeling omvat een combinatie van peelings, massage, serums en LED-lichttherapie. Door collageenstimulatie, verbeterde bloedcirculatie en celregeneratie wordt de huid vernieuwd en verjongd, voor een stralend decolleté en hals.

Tarieven