Vandaag is de dag voor een nieuw begin

Laser voor vaatjes

Zichtbare bloedvaatjes in het gelaat, ook wel couperose genoemd, kunnen vaak cosmetisch storend zijn. Door het uitzetten van de vaatwand ontstaat er een netwerk aan kleine, rode, blauwe vaatjes. Deze vaatjes kunnen behandeld worden met IPL.

Plan een consult of bel +31 (0)43 20 50 100

Het behandeltraject

Adviesgesprek

De huidtherapeute zal de behandelopties bespreken, het te verwachten effect, de voordelen en de risico's. Een behandeling wordt op maat gemaakt, aan de hand van jouw eigen wensen maar ook wat medisch verantwoord is. 

Tijdens het adviesgesprek wordt de hele huidconditie beoordeeld. Op basis van deze conditie zal de huidtherapeute naast de behandeling van de vaatjes advies op maat geven door middel van de juiste huidverzorgingsproducten. 
Het is enorm belangrijk om naast behandelingen ook de juiste huidverzorging te gebruiken, hierdoor zal het resultaat van een behandeling langer zichtbaar blijven.

Werking

De vaatjes worden behandeld met laserlicht. De behandeling is niet pijnloos, het gevoel wordt meestal vergeleken met het schieten van warmte elastiekjes tegen de huid. 

Het laserlicht wordt omgezet in warmte, door deze warmte worden de vaatwanden gecoaguleerd. Dit betekend dat ze aan elkaar gaan plakken waarna het lichaam dit kleine bloedvaatje zal opruimen. Dit proces heeft even tijd nodig, de huid zal na 4 weken na de behandeling hersteld zijn. 

Indicatie

De behandeling is voor iedereen geschikt die ontsierende vaatjes in het gelaat heeft. 

Resultaat

Het resultaat is vaak na 1 behandeling al zichtbaar binnen een tijdsbestek van 4 weken. Gemiddeld zijn er 1 tot 3 behandelingen nodig met een interval van 4 weken. 

Het behoud van het resultaat is afhankelijk van meerdere factoren. Goede huidverzorging, goede zonbescherming en daardoor een optimale huidconditie die het ontstaan van nieuwe vaatjes vertraagd. 

Vóór de behandeling

Ga verder niet onbeschermd in de zon vanaf 6 weken voor tot 6 weken na de laatste behandeling. Het advies is om de huid iedere dag goed te beschermen met de juiste zonbescherming. 

 

Nazorg

Direct na de behandeling kan de huid iets rood en geïrriteerd zijn. Dit gevoel verdwijnt na enkele uren. Tevens worden de behandelde vaatjes na de behandeling meestal donkerder en daardoor meer opvallend. Dit is echter een goed teken, de behandeling heeft dan goed gewerkt. Na enkele dagen verdwijnen die vaatjes. 

Voorkom 3 dagen voor en 7 dagen na de behandelingen dat de doorbloeding van het gelaat gestimuleerd wordt. Een sterke doorbloeding van het gelaat wordt veroorzaakt door: 

  • Sporten 
  • Naar de sauna
  • Alcohol drinken 
  • Kruidig eten 
  • Peelings of scrubs gebruiken

Tarieven

kliniek_aan_de_maas_byliekevroomen-18 copy.jpg

Waarom Kliniek aan de Maas?

Van klanten een
waardering van een 8,8

Lees meer
kliniek_aan_de_maas_byliekevroomen-36.jpg

Subtiele veranderingen 
geven mijn uitstraling 
een enorme boost. 
Chapeau!

beoordeling op kliniekervaringen

Meer weten?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Plan een consult