Vandaag is de dag voor een nieuw begin

Injectables

Injectables worden in of onder de huid geïnjecteerd en kunnen worden ingezet voor verschillende doeleinden. Herstel van volume, verminderen van rimpels, verbeteren van huidkwaliteit of het verminderen van onderhuids vetweefsel zijn hiervan enkele voorbeelden.

Kliniek aan de Maas is specialist in injectables. Alle behandelingen worden uitgevoerd op een zo veilig mogelijke manier en met de beste kwaliteit materialen. Alles om ervoor te zorgen dat je een natuurlijk resultaat krijgt op een veilige wijze.

Om je een optimaal resultaat te geven worden injectables vaak samen ingezet met huidtherapie. Door volume te herstellen, rimpels te verzachten en daarnaast ook de huidkwaliteit te verbeteren middels laser, peelings, skincare en andere huidverbeterende behandelingen kunnen we naar een optimaal resultaat streven, afgestemd op jouw wensen.

Plan een consult of bel: +31 (0)43 20 50 100

Soorten injectables

Fillers

De fillers zorgen voor herstel van volume op plekken waar dit als gevolg van het ouder worden verdwenen is. Ingevallen wangen, omlaaghangende mondhoeken en een verslapte kaaklijn kunnen we weer volume geven. Deze behandelingen worden uitgevoerd op basis van een totaalindruk van uw gezicht en niet als losse zones. Een liftend effect van het hele gezicht kunnen we bewerkstelligen met een liquid facelift. Alle behandelingen worden zo uitgevoerd dat de kans op blauwe plekken zo klein mogelijk is.

Spierontspanners

Spierontspanners zorgen voor verzachting van rimpels. Fronsrimpels, voorhoofdslijnen, kraaienpootjes en een onrustige kin kunnen op den duur beschadiging van de huid geven door de constante, vaak onbewuste, druk op de huid. Door een behandeling met spierontspanners laten we de spieren die de druk veroorzaken ontspannen en dat geeft u weer een frisse en minder strenge uitdrukking. Er zijn ook medische indicaties voor spierontspanners.

Skinboosters

Een skinbooster is gemaakt van hyaluronzuur. In vergelijking met een filler van hyaluronzuur is een skinbooster veel zachter. Het is niet de bedoeling om er volume mee te maken, maar om vocht aan te trekken. Dit vocht verbetert de kwaliteit van de huid. Fijne lijntjes verminderen, de huid wordt veerkrachtiger, uw huid ziet er gezonder uit.

Lipolyse

De onderkin bestaat voor een groot deel uit vetweefsel. Deoxycholinezuur breekt deze vetcellen af. De beschadigde vetcellen worden vervolgens opgeruimd en afgevoerd. Dit zorgt voor een permanente verwijdering van deze vetcellen en dus voor een permanent resultaat.

Nazorg van een injectable behandeling

Om zo lang mogelijk te genieten van de injectables, is een goede nazorg van groot belang. Na een injectable behandeling krijgt u een brochure met specifieke nazorg informatie mee. De nazorg verschilt namelijk per behandeling en kan ook per persoon afwijken. 

Enkele algemene richtlijnen gelden voor elke behandeling:

  • Blijf van het met injectables behandelde gebied af om infecties, afkomstig door vuil in het gaatje van de naald, te voorkomen. 
  • Draag de dag van de behandeling geen make-up op en rondom het behandelde gebied om infecties te voorkomen.
  • Het ondergaan van gezichtsbehandelingen en massages of het gebruik van peelings en scrub wordt de eerste dagen na de behandeling afgeraden.
  • In de eerste twee weken na een injectable behandeling is een bezoek aan de tandarts, mondhygiënist of kaakchirurg afgeraden.