Vandaag is de dag voor een nieuw begin

Huidtherapie

Huidtherapie is het specialisme dat zich bezighoudt met de gezonde en de beschadigde huid. Onder huidtherapie vallen alle behandelingen die betrekking hebben op het behandelen danwel verbeteren van de huidkwaliteit.

Dit omvat bijvoorbeeld huidklachten als acne, overbeharing, huidverslapping, pigmentproblemen, couperose en andere oppervlakkige vaatproblemen, littekens, storende steelwratjes, bultjes en andere onschuldige huidoneffenheden. Door middel van verschillende behandeltechnieken, manueel maar ook met apparatuur zoals licht- en lasertherapie kan de huidtherapeut deze huidproblemen behandelen.

Plan een consult of bel +31(0) 43 20 50 100

Huidtherapie

Hybrid laser

De Hybrid laser is het eerste en enige apparaat op de markt dat drie krachtige energieën verenigt in één unieke combinatie. Deze laser beidt ongeëvenaarde resultaten met een kortere hersteltijd van de huid. De Hybrid laser biedt onbegrensde mogelijkheden op het gebied van huidverbetering. 

Clearlift laser

Door de jaren heen verslapt de huid omdat er minder collageen en elastine aanwezig is. De Clearlift-laser biedt een pijnloze en veilige behandeling om de productie van nieuw collageen te stimuleren. Het resultaat is een strakke en jongere huid.  

Laserontharing

Laserontharing is een veilige en efficiënte behandeling die veel wordt toegepast om ongewenste haargroei te verminderen, zowel op het lichaam als in het gelaat. Vele vrouwen en mannen ervaren hier ongemak van. Laserontharing is dan een zeer geschikte oplossing.

Laser voor pigment

Pigmentvlekken kunnen voor zowel vrouwen als mannen vaak als cosmetisch storend worden ervaren, zeker in het gelaat. Het verwijderen van goedaardige pigmentvlekken kan op een veilige manier toegepast worden met laser of IPL. Voordat er een behandeling plaatsvindt, wordt er eerst bepaald om wat voor soort pigmentvlek het gaat. Afhankelijk van het soort pigment wordt de beste behandeling voor jou geadviseerd.

Laser voor vaatjes

Zichtbare bloedvaatjes in het gelaat, ook wel couperose genoemd, kunnen vaak cosmetisch storend zijn. Door het uitzetten van de vaatwand ontstaat er een netwerk aan kleine, rode, blauwe vaatjes. Deze vaatjes kunnen behandeld worden met IPL.

Peelings

Al onze peelings halen niet alleen de bovenste huidlaag weg, maar stimuleren ook de diepere huidlagen, ieder op een unieke wijze. De huidtherapeuten bepalen samen met u welke peeling voor uw huid en uw wens het meest geschikt is.

Microneedling

Microneedling is een revolutionaire techniek op het gebied van huidverbetering. Het biedt resultaat van huidvernieuwing, zonder de huid te beschadigen. Bij Kliniek aan de Maas wordt gewerkt met de Dermapen 4. 

HydraFacial

De HydraFacial is een huidbehandeling die de huid in 3 stappen gezonder, frisser en nóg mooier maakt. De HydraFacial behandeling reikt verder dan een standaard gezichtsbehandeling. 

Skincare

Cosmeceuticals zijn producten die de gezondheid van de huid versterken, schade herstellen en de huidconditie verbeteren. De producten dragen de belofte dat ze een geneesmiddelachtige werking hebben door de hoge concentraties van actieve werkstoffen. Cosmeceuticals worden ingezet om specifieke huidproblemen effectief aan te pakken en/of een gezonde huid te behouden.