Vandaag is de dag voor een nieuw begin

Voorhoofdsrimpels

Voorhoofdsrimpels ontstaan door het optrekken van de wenkbrauwen. Als de wenkbrauwen vaak worden opgetrokken kunnen de rimpels in de huid blijven staan, waardoor ze ook in rusttoestand zichtbaar blijven. Dit is het geval wanneer met het ouder worden de hoeveelheid collageen en elastine in de huid afneemt. 

Het behandelen van de voorhoofdsspier begint vaak met botulinetoxine. Botulinetoxine laat de spier ontspannen waardoor de rimpels verminderen en de wenkbrauwen hun oorspronkelijk stand weer aannemen. Dit geeft vaak een heel prettig en verlichtend gevoel. Wanneer er sprake is van een holte dwars over het voorhoofd óf wanneer de rimpels dieper zijn kun je er voor kiezen om de behandeling aan te vullen met een fillerHydraFacial, microneedling, peelings en laserbehandelingen via onze huidtherapie verbeteren de huid waardoor de rimpels verder verminderen.

Behandelopties

Botox

Botulinetoxine laat spieren ontspannen en zorgt daarmee voor verzachting van rimpels. Voorhoofdslijnen ontstaan door overmatige activiteit van de voorhoofdsspieren. Door een behandeling met botulinetoxine laten we de spieren die de lijnen veroorzaken ontspannen waardoor deze verzachten of verdwijnen.

Hybrid laser

De Hybrid laser zorgt voor diepe en oppervlakkige vernieuwing van de huid. Rimpels en littekens kunnen hierdoor verminderd worden of zelfs helemaal verdwijnen.

Meer weten?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Plan een consult