Vandaag is de dag voor een nieuw begin

Neuslippenplooi

De neuslippenplooi kan ontstaan met het ouder worden, maar kan ook al vanaf jongere leeftijd aanwezig zijn. In het geval van ontstaan bij ouder worden zijn volumeverlies op de jukbeenderen en het verslappen van de huid meestal de oorzaak. De huid zakt omlaag en plooit zich dan tussen de bovenlip en de wang.

De neuslippenplooi wordt behandeld met fillers. Om een natuurlijk resultaat te verkrijgen is het belangrijk de neuslippenplooi nooit helemaal glad te strijken en om het probleem bij de oorzaak aan te pakken. De oorzaak is volumeverlies op de jukbeenderen, huidverslapping en botverlies. Een lichte plooi of glooiing zorgt ervoor dat het resultaat heel natuurlijk oogt.

Behandelopties

Fillers

Fillers zorgen voor herstel van volume op plekken waar dit als gevolg van het ouder worden verdwenen is. Ingevallen wangen, omlaaghangende mondhoeken en een verslapte kaaklijn kunnen we weer volume geven. De behandeling wordt uitgevoerd op basis van een totaalindruk van jouw gezicht en niet als losse zones.

Hybrid laser

De Hybrid laser is het eerste en enige apparaat op de markt dat 3 krachtige energieën verenigt in één unieke combinatie. Deze laser biedt ongeëvenaarde resultaten met een aanzienlijk kortere hersteltijd van de huid. De Hybrid biedt onbegrensde mogelijkheden en een ultieme controle die verder gaat dan ooit mogelijk is geweest.

Meer weten?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Plan een consult