Vandaag is de dag voor een nieuw begin

Rimpels decolleté/hals

De lijnen in de hals en op het decolleté zijn vaak heel zichtbaar en storend. Door de jaren heen vangen deze gebieden veel zonlicht op, zeker het decolleté. De huidveroudering komt hierdoor in een stroomversnelling. Het is mooi als de huid op deze plekken in de pas loopt met de huid van het gelaat.

Afhankelijk van jouw wensen en de toestand van de huid kunnen verschillende behandelingen worden geadviseerd. Botulinetoxine voor hele fijne lijntjes, fillers en skinboosters voor grovere lijnen. Voor algehele verbetering van de huid en verkleuringen bieden verschillende lasers uitkomst. Daarnaast kan een productprotocol op maat worden samengesteld als aanvulling op bovenstaande behandelingen of als een opzichstaande behandeling.

Behandelopties

Botox

Botulinetoxine laat spieren ontspannen en zorgt daarmee voor verzachting van rimpels. Lijnen in het decolleté of in de hals ontstaan door overmatige activiteit van de oppervlakkige spiertvezels in de huid. Door een behandeling met botulinetoxine laten we deze spiertjes die de lijnen veroorzaken ontspannen waardoor deze verzachten of verdwijnen.

Fillers

Met fillers vullen we de diepere lijntjes in je decollete op.

Skinbooster

In vergelijking met een filler van hyaluronzuur is een skinbooster veel zachter. Het is niet de bedoeling om er volume mee te creëren, maar om vocht aan te trekken. Dit vocht verbetert de kwaliteit van de huid en vermindert daarmee de lijntjes in je decolleté.

Hybrid laser

De Hybrid laser zorgt voor diepe en oppervlakkige vernieuwing van de huid. Zo kunnen een onregelmatige huidstructuur en lijntjes in het decolleté worden aangepakt.

Meer weten?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Plan een consult