Vandaag is de dag voor een nieuw begin

Skinboosters

Skinboosters (zoals Restylane Vital, Profhilo, Belotero Revive en Juvederm Volite) zijn een hyaluronzuur. Zoals de naam al doet vermoeden, is het een ware oppepper voor de huid. De skinboosters trekken vocht aan waardoor de huid optimaal gehydrateerd wordt. De huidstructuur verfijnt en fijne lijntjes verdwijnen. Bovendien krijg je een mooie glow op het gelaat.

Plan een consult of bel +31 (0)43 20 50 100

Het behandeltraject

Adviesgesprek

Tijdens een consult maak je kennis met de behandelaar/behandelaren en worden je wensen en verwachtingen in kaart gebracht. Hierbij wordt gekeken naar het natuurlijk verouderingsproces van botstructuren, vet- en spierweefsel en de huid. Aan de hand van deze analyse en foto’s wordt een behandelplan op maat opgesteld om het best haalbare resultaat te kunnen garanderen. Je wordt hierbij altijd eerlijk en volledig geadviseerd. 

Werking

Skinboosters zijn gemaakt van hyaluronzuur. In vergelijking met een filler van hyaluronzuur zijn skinboosters veel zachter. Hyaluronzuur is een bouwsteen van de huid dat ervoor zorgt dat het lichaam zijn vocht kan vasthouden in weer en wind. Het is niet de bedoeling om er volume mee te creëren, maar om vocht aan te trekken. Dit vocht verbetert de kwaliteit van de huid. Fijne lijntjes verminderen, de huid wordt veerkrachtiger, jouw huid is gehydrateerd en ziet er gezonder uit.

Indicatie

Skinboosters worden gebruikt om de huid te verbeteren. De huidstructuur, hydratatie en veerkracht van de huid worden aangepakt. Het gezicht, de hals, het decolleté en de handen worden meestal behandeld. Echter, het is een behandeling die op het hele lichaam voor huidverbetering kan zorgen, daar hebben wij een speciale bodykit voor.

Resultaat

Na 3 behandelingen ziet jouw huid er gehydrateerd, frisser, gezonder en verfijnder uit. Dit zorgt voor een mooie glow. Fijne lijntjes verminderen of verdwijnen zelfs.

Vóór de behandeling

Aan een behandeling gaat een kosteloze intake met een screening van jouw gezondheid vooraf. Tijdens de intake wordt het te behandelen gebied en de methode van behandeling bepaald. Tevens wordt je geïnformeerd over de voor- en nazorg die hoort bij de betreffende behandeling. 24 uur voor een behandeling mag je geen alcohol nuttigen. We adviseren om een week voor de behandeling te stoppen met visolie capsules. Dit om de kans op blauwe plekken niet te vergroten. Verder wordt voor een behandeling jouw medische voorgeschiedenis gecontroleerd.

Bij binnenkomst wordt je ontvangen aan de receptie. De receptioniste zorgt voor een juiste en veilige verwerking van jouw gegevens. Indien nodig worden er foto’s gemaakt voor in jouw dossier. Je neemt plaats in onze wachtruimte waar je door jouw behandelaar wordt opgehaald. Je kunt hier tevens plaatsnemen als je na jouw behandeling nog even wilt wachten alvorens je naar huis gaat. Een behandeling met skinboosters duurt ongeveer 15 minuten. Deze behandeling wordt in het begin als opstartkuur 3x achter elkaar gedaan met 3 weken tussenpoze.

We verzoeken je geen make-up te dragen wanneer je voor een behandeling komt.

Nazorg

Belangrijke zaken om te weten:

  • Het resultaat zal niet meteen zichtbaar zijn, u heeft meerdere sessies nodig.
  • Het optimale resultaat is te zien na enkele weken tot maanden. De periode waarin bijwerkingen als zwelling, blauwe plekken, roodheid, jeuk, gevoeligheid op kunnen treden is 1 week.
  • Het resultaat houdt na de eerste behandeling meestal 12 maanden aan en is dus tijdelijk van aard, 1 herhaalbehandeling wordt geadviseerd na 6 maanden.
  • Niet iedereen reageert op dezelfde manier op het product, de duurzaamheid is sterk individueel bepaald. Heeft u het idee dat van een bepaald product het effect minder lang houdt dan verwacht, bespreek dit dan met jouw arts voor een volgende behandeling.

Enkele zaken om je aan te houden na de behandeling:

  • Zonnebaden, gezichtsmassages en gebruik van make-up, scrub, peelings, sauna of zonnebank wordt de eerste dagen na behandeling afgeraden.
  • In de eerste 2 weken na de behandeling is een bindweefselmassage of een behandeling bij de mondhygiënist, tandarts of kaakchirurg af te raden.

Tarieven

kliniek_aan_de_maas_byliekevroomen-18 copy.jpg

Waarom Kliniek aan de Maas?

Van klanten een
waardering van een 8,8

Lees meer
kliniek_aan_de_maas_byliekevroomen-36.jpg

Subtiele veranderingen 
geven mijn uitstraling 
een enorme boost. 
Chapeau!

beoordeling op kliniekervaringen

Meer weten?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Plan een consult