Vandaag is de dag voor een nieuw begin

Hamsterwangen

Met de jaren neemt het volume van zowel bot als vet af, tevens zakt het onderhuidse vet wat naar beneden. Dat kan ervoor zorgen dat je hamsterwangen ontwikkelt. Dit geeft je een verslapte kaaklijn en daardoor een verouderde uitstraling, terwijl je je helemaal niet zo voelt.

Hamsterwangen worden behandeld met fillers. Afhankelijk van jouw leeftijd, huidconditie en persoonlijke voorkeuren kan dit met verschillende soorten fillers gedaan worden. Een uitgebreide fillerbehandeling, een liquid facelift is vaak de aangewezen behandeling omdat hierbij het hele gelaat behandeld wordt en niet enkel de probleemzone. Uiteindelijk geeft dat een natuurlijker resultaat. Een natuurlijk resultaat is altijd het uitgangspunt, er wordt nooit te veel gevuld. Huidtherapeutische behandelingen behoren ook tot de mogelijkheden, wanneer er sprake is van een tekort aan elastine of collageen. Tijdens een consult met een arts of huidtherapeute wordt je uitgebreid geïnformeerd over de mogelijkheden en de te verwachten resultaten. 

Behandelopties

Fillers

Fillers zorgen voor herstel van volume op plekken waar dit als gevolg van het ouder worden verdwenen is. Door volumeverlies in het gelaat zakken de wangen omlaag en vormen ze langs de kaaklijn hamsterwangen. Door je gezicht op specifieke plekken met een filler te behandelen kunnen we de huid plaatselijk liften en hiermee de hamsterwangen verminderen en daarmee ook een strakkere kaaklijn creëeren.

Hybrid laser

De Hybrid laser is het eerste en enige apparaat op de markt dat 3 krachtige energieën verenigt in één unieke combinatie. Deze laser biedt ongeëvenaarde resultaten met een aanzienlijk kortere hersteltijd van de huid. De Hybrid biedt onbegrensde mogelijkheden en een ultieme controle die verder gaat dan ooit mogelijk is geweest.

Meer weten?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Plan een consult