Vandaag is de dag voor een nieuw begin

Wallen wegwerken

Wallen wegwerken is een dankbare behandeling. Wallen onder de ogen geven je een vermoeide uitstraling. Met het ouder worden neemt de elasticiteit van de huid af, wordt het bindweefsel slapper en krimpt de botstructuur. Hierdoor ontstaat een overschot aan huid.

Er zijn 2 soorten wallen. Een tekort aan vet veroorzaakt een holle wal. Een overschot aan vet zorgt voor een bolle wal. Wallen worden soms verward met donkere kringen onder de ogen die ontstaan door pigmentstapeling.

Bij de bolle wal is er een overschot aan vet. Dit kan op 2 manieren verwijderd worden: chirurgisch of door onze cosmetisch artsen met behulp van lipolyse. De holle wal behandelen we met speciaal hiervoor ontwikkeld hyaluronzuur. Deze wal wordt ook wel verward met donkere kringen. Raadpleeg hiervoor de pagina "Donkere kringen".

Daarnaast kan er ook nog sprake zijn van wallen die ontstaan door vochtophoping. Onze cosmetisch artsen KNMG kunnen je precies vertellen welk soort wal je hebt en wat er aan te doen is.

Behandelopties

Fillers

Fillers zorgen voor herstel van volume op plekken waar dit als gevolg van het ouder worden verdwenen is of waar dit tekort aan volume van nature al aanwezig is. Deze behandeling wordt uitgevoerd op basis van een totaalindruk van jouw gezicht.

Skinbooster

In vergelijking met een filler van hyaluronzuur is een skinbooster veel zachter. Het is niet de bedoeling om er volume mee te creëren, maar om vocht aan te trekken. Dit vocht verbetert de kwaliteit van de huid.

Meer weten?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Plan een consult