Vandaag is de dag voor een nieuw begin

De Kliniek

Kliniek aan de Maas stelt zich ten doel de hoogste kwaliteit cosmetische zorg te bieden.

Deze kwaliteit uit zich niet alleen in de behandelingen die we aanbieden, maar ook in onze medewerkers, onze voor- en nazorg en onze korte wachttijden. We geven helder en eerlijk advies en duidelijke informatie. 

Plan een gratis consult of bel ons op +31(0) 43 20 50 100

Het belangrijkste onderdeel van je behandeling is het gesprek. Daar begint het mee en tijdens dat gesprek gaan we samen met jou op zoek naar wat jij graag wilt bereiken. Onze kennis van de anatomie en het verouderingsproces zetten we samen met onze ervaring en jouw wensen in om tot het mooiste resultaat te komen. Weet je al precies wat je wil? Dan helpen wij jou met ons getraind oog om ervoor te zorgen dat de behandeling volgens de juiste verhoudingen uitgevoerd wordt. Weet je nog niet precies wat je wilt doen of bereiken? Wij staan voor je klaar om je te adviseren en om ervoor te zorgen dat je op een mooie, verantwoorde wijze wordt behandeld met bewezen betrouwbare producten en technieken. Ons streven is dat jij er goed uitziet en je goed voelt, en dat jij de enige bent die weet dat je behandeld bent. Het behandelplan wordt samen met jou opgesteld. Daarbij houden we altijd rekening met het grote geheel. Deze full-face benadering zorgt ervoor dat je eigenheid blijft bestaan. We willen je niet veranderen, maar samen werken naar een nog mooiere versie van jezelf.

Kwaliteit en veiligheid

Kliniek aan de Maas hecht veel waarde aan kwaliteit en veiligheid. De cosmetisch artsen die werkzaam zijn bij Kliniek aan de Maas zijn alleen aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG) en dragen de titel Cosmetisch arts KNMG. Pascal Meijer is voormalig secretaris van de NVCG. Cosmetisch artsen KNMG zijn aantoonbaar bekwaam in de uitvoering van medisch cosmetisch behandelingen. Zij voldoen aan de hiertoe door de NVCG opgestelde visitatie- en registratie eisen. Een cosmetisch arts KNMG onderscheidt zich met name van andere medisch specialisten door de specialisatie in behandelingen met injectables. Hij of zij behandelt minimaal 500 cliënten per jaar en volgt minimaal 40 uur per jaar nascholing op medisch cosmetisch gebied. Ook werken deze artsen volgens protocollen en voldoen aan alle voorschriften van de beroepsgroep van cosmetisch artsen. 

Huidtherapeuten die werkzaam zijn bij Kliniek aan de Maas zijn altijd aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en zijn geschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Zo bent u bij alle behandelaars verzekerd van een behandeling die gebaseerd is op kwaliteit en veiligheid.