Vandaag is de dag voor een nieuw begin

Hybrid: laser voor intensieve huidverbetering

De Hybrid laser is het eerste en enige apparaat op de markt dat drie krachtige energieën verenigt in één unieke combinatie. Deze laser beidt ongeëvenaarde resultaten met een kortere hersteltijd van de huid. De Hybrid laser biedt onbegrensde mogelijkheden op het gebied van huidverbetering. 

Plan een consult of bel +31 (0)43 20 50 100

Het behandeltraject

Adviesgesprek

Tijdens een consult maak je kennis met de behandelaar/behandelaren en worden je wensen en verwachtingen in kaart gebracht. Hierbij wordt gekeken naar het natuurlijk verouderingsproces van de huid en onderliggende structuren zoals het vet- en spierweefsel en de botstructuren. Aan de hand van deze analyse en foto’s wordt een behandelplan op maat opgesteld om het best haalbare resultaat te kunnen garanderen. Je wordt hierbij altijd eerlijk en volledig geadviseerd. 

Werking

De Hybrid laser biedt onbegrensde mogelijkheden en een ultieme controle die verder gaat dan de traditionele lasers, door de combinatie van drie energieën: 

  • CO2 laser (10.640 nanometer) – een fractionele laser die zijn naam dankt aan het feit dat fracties (deeltjes) van de huid worden behandeld. Het infrarode licht van de CO2 laser wordt in kleine deeltjes uitgezonden en door het water in de huid geabsorbeerd. Hierdoor verdampt de behandelde huid, waardoor kleine beschadigingen ontstaan. Deze beschadigingen zijn nodig om een wondgenezing te genereren. Er wordt niet alleen een wondgenezing gestimuleerd vanuit de diepte, maar ook vanuit de naastgelegen, gezonde huid die niet is beschadigd. De deeltjes beschadigde huid worden opgeruimd en vervangen door nieuwe huid.
  • Erbium Glass laser (1570 nanometer) – deze gefractioneerde laser is de krachtigste laser in zijn soort en zorgt voor duidelijke verstrakking van de huid door warmte in de diepere lagen van de huid af te geven. Hierbij blijft de bovenste huidlaag intact.
  • Impact (ultrasound) – via de openingen in de huid die door de CO2 laser zijn gemaakt, kunnen actieve werkstoffen door de bovenste huidlaag heen worden toegediend. De Impact-technologie optimaliseert de penetratie van deze stoffen door het gebruik van ultrasoundtechnologie die serums middels geluidstrillingen dieper in de huid brengt. Ook deze techniek is uniek en draagt bij aan het verkrijgen van ongeëvenaarde resultaten.

De combinatie van bovenstaande technieken maakt de behandeling veilig, nauwkeurig en veelzijdig. De Hybrid geeft je het voordeel van zowel de CO2 laser als de Erbium Glass laser in één applicator. Hierdoor kan de verhouding tussen huidverjonging en huidverstrakking zelf worden samengesteld. De behandeling biedt onbegrensde opties en ultieme controle, die veel verder gaat dan de gebruikelijke lasers. Dit maakt het dé ultieme behandeling voor huidverjonging, huidverstrakking en littekenbehandeling met aanzienlijk minder hersteltijd in vergelijking tot andere lasers.

Indicatie

De Hybrid laser kan ingezet worden bij o.a.: 

  • Huidveroudering
  • Huidverslapping
  • Fijne lijntjes en rimpels
  • Grove poriën en een grove huidtextuur
  • Striae
  • Acnelittekens
  • Chirurgische littekens 

Resultaat

De hersteltijd van de Hybrid bedraagt ongeveer 3 tot 14 dagen afhankelijk van de gekozen intensiteit. Direct nadat jouw huid van de eerste behandeling is hersteld, merk je huidverbetering. Het effect neemt de maanden erna nog meer toe. De laserbehandeling werkt nog minimaal 3 - 6 maanden door voordat het eindresultaat zichtbaar is.

Tijdens een consult met de huidtherapeute wordt gekeken naar de intensiteit en de hoeveelheid behandelingen die nodig zijn. 

Vóór de behandeling

Op advies van de huidtherapeute worden medische producten voor thuis geadviseerd om de huid in een optimale conditie te brengen ter voorbereiding op de behandeling. Om een zo goed en veilig mogelijk resultaat te kunnen garanderen, adviseren wij je 6 weken vóór en 6 weken na de behandeling geen actieve blootstelling aan zonlicht of zonnebank op te zoeken. 

 

Nazorg

Direct na de behandeling is de huid rood, gezwollen en voelt de huid warm aan. De komende dagen zullen naast de roodheid kleine korstjes zichtbaar zijn en voelt de huid ruw en strak aan. De korstjes zullen na een paar dagen alweer genezen zijn. Na ongeveer 1 tot 2 weken is de huid volledig hersteld. Tot 3 maanden na de behandeling moet de huid goed worden beschermd tegen zonlicht met minimaal SPF30.

Geadviseerd wordt om het gebruik van huidverzorgingsproducten thuis voort te zetten om de huidverbetering te blijven realiseren waardoor het resultaat over de maanden nog beter tot uiting komt.

Tarieven

Voor een prijsindicatie van de behandeling verwijze wij u graag naar deze Prijslijst

kliniek_aan_de_maas_byliekevroomen-18 copy.jpg

Waarom Kliniek aan de Maas?

Van klanten een
waardering van een 8,8

Lees meer
kliniek_aan_de_maas_byliekevroomen-36.jpg

Subtiele veranderingen 
geven mijn uitstraling 
een enorme boost. 
Chapeau!

beoordeling op kliniekervaringen

Meer weten?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Plan een gratis consult