Vandaag is de dag voor een nieuw begin

Verslapte huid

Huidverslapping ontstaat door het verlies van collageen en elastine in de huid waardoor lijnen meer zichtbaar worden en de gezichtscontouren minder goed worden.

Dit komt onder andere door de invloeden van zon, voeding, medicatie, roken en alcohol. Daarnaast vermindert de ondersteuning van de huid door afname van bot- en vetweefsel. Door het verslappen kan het gelaat een vermoeide of trieste uitstraling krijgen. We kunnen de huid met verschillende technieken in verschillende huidlagen behandelen om de huid te verstrakken en steviger te maken. 

Behandelopties

Fillers

Fillers zorgen voor herstel van volume op plekken waar dit als gevolg van het ouder worden verdwenen is. Ingevallen wangen, omlaaghangende mondhoeken en een verslapte kaaklijn kunnen we weer volume geven. Deze behandelingen worden uitgevoerd op basis van een totaalindruk van jouw gezicht en niet als losse zones.

Hybrid laser

De Hybrid laser geeft je het voordeel van zowel de CO2 laser als de Erbium Glass laser in 1 applicator. De CO2 laser maakt microwondjes in de huid waardoor de aanmaak van nieuw, gezond weefsel wordt gestimuleerd. De Erbium Glass laser zorgt voor verhitting van de onderste huidlagen waardoor de huid verstrakt. Doordat de verhouding tussen deze 2 lasers zelf kan worden samengesteld, maakt dit het dé ultieme behandeling voor huidverjonging en verstrakking. 

Peelings

Diepere peelings geven een dusdanige schadeprikkel tot aan de diepere huidlagen waardoor de huid zich opnieuw moet
gaan opbouwen en de huid nieuw collageen en elastine aanmaakt. Het verbetert de huidstructuur aanzienlijk, waardoor de huid egaler en strakker eruit ziet. 

Meer weten?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Plan een consult