Vandaag is de dag voor een nieuw begin

Neuscorrectie

Een kleine correctie kan een wereld van verschil maken. Door de neus te behandelen kunnen we ervoor zorgen dat de neus beter bij jouw gezicht past, en dat zonder ingrijpende operatie. 

Een neuscorrectie voeren we uit met de volgende behandelingen. Bij bunny lines op de zijkanten van de neus gebruiken we een spierontspanner. Wanneer de vorm van de neus niet naar wens is, kunnen we deze corrigeren door gebruik te maken van een speciaal hyaluronzuur. Dit wordt met een canule pijnloos op zijn plaats gebracht. We kunnen de neus optisch smaller of kleiner laten lijken, deukjes en knobbels corrigeren. Het is tevens mogelijk de neustip de liften met botulinetoxine en/of filler. Onze artsen streven altijd naar een natuurlijk resultaat op een veilige manier. In een vrijblijvend, persoonlijk consult kunnen de opties worden uitgelegd.

Behandelopties

Botox

Botulinetoxine (beter bekend als ‘botox®’) laat spieren ontspannen en zorgt op de neus voor minder lijntjes of een neustip die wordt gelift. Voor een sterker lifteffect kan er altijd gekozen worden voor een fillerbehandeling.

Fillers

Fillers zorgen voor herstel van deukjes en knobbels. Door kleine volumes op specifieke plekken toe te voegen kan de neus zelfs optisch kleiner lijken. Tevens kan de neustip met een filler gelift worden.

Meer weten?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Plan een consult