Vandaag is de dag voor een nieuw begin

Kraaienpootjes

Kraaienpootjes zijn vaak heel charmant, maar met de tijd worden ze dieper. Om te voorkomen dat ze te diep worden kun je ervoor kiezen ze te behandelen met injectables. Injectables zorgen ervoor dat de spiertjes rondom de ogen ontspannen waardoor je frisser, minder vermoeid en meer ontspannen oogt. 

Vaak worden kraaienpootjes behandeld met botox. Als de kraaienpootjes dieper zijn, kun je samen met de arts voor een filler- of skinboosterbehandeling kiezen. De rimpels worden dan gevuld, waardoor ze verstrijken. Aanvullend kunnen onze huidtherapeuten je een behandeling met producten, peelings, microneedling of laserbehandelingen adviseren. Een thuisbehandeling met microstroom, de NuFACE, behoort ook tot de mogelijkheden. Je bereikt en onderhoudt dan thuis het resultaat van de behandeling.

Behandelopties

Botox

Botulinetoxine laat spieren ontspannen en zorgt daarmee voor verzachting van rimpels. Kraaienpootjes ontstaan door overmatige activiteit van de kringspieren rond de ogen. Door een behandeling met botulinetoxine laten we de spieren die de lijnen veroorzaken ontspannen waardoor deze verzachten of verdwijnen.

Fillers

Fillers zorgen voor herstel van volume op plekken waar dit als gevolg van het ouder worden verdwenen is. Ingevallen wangen, omlaaghangende mondhoeken en een verslapte kaaklijn kunnen we weer volume geven. Deze behandeling wordt uitgevoerd op basis van een totaalindruk van jouw gezicht en niet als losse zones.

Skinbooster

In vergelijking met een filler is een skinbooster veel zachter van structuur. Het is niet de bedoeling om er volume mee te creëren, maar om vocht aan te trekken. Dit vocht verbetert de kwaliteit van de huid waardoor rimpels verzachten en soms verdwijnen.

Hybrid laser

De Hybrid laser is het eerste en enige apparaat op de markt dat 3 krachtige energieën verenigt in één unieke combinatie. Deze laser biedt ongeëvenaarde resultaten met een aanzienlijk kortere hersteltijd van de huid. De Hybrid biedt onbegrensde mogelijkheden en een ultieme controle die verder gaat dan ooit mogelijk is geweest.

Meer weten?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Plan een consult