Vandaag is de dag voor een nieuw begin

Lipbehandeling

Ben je op zoek naar een lipbehandeling omdat je nooit volle lippen hebt gehad, is er sprake van asymmetrie of disbalans of heb je last van droge lippen? Lippen kunnen op een natuurlijke manier gecorrigeerd, verstevigd, gevuld en gehydrateerd worden. 

In het gelaat gaat de aandacht met name naar de ogen en de lippen. Het is van belang dat de lippen in balans zijn met de vorm en het volume van het gezicht. Een lipbehandeling moet aan bepaalde regels voldoen om ervoor te zorgen dat het resultaat natuurlijk blijft. We kijken met name naar balans en symmetrie. We gebruiken speciaal voor lipbehandelingen ontwikkelde hyaluronzuren die 100% lichaamseigen zijn. Daardoor kunnen er geen allergische reacties voorkomen en zijn de behandelingen veilig uit te voeren. Afhankelijk van jouw wensen wordt een behandelplan op maat gemaakt. De cosmetisch arts geeft je hierbij persoonlijk advies.

Behandelopties

Fillers

Fillers zorgen voor herstel van volume op plekken waar dit als gevolg van het ouder worden verdwenen is of waar het van nature al niet zo aanwezig is. De lippen worden altijd behandeld op basis van de verhoudingen in het gelaat. Een natuurlijk resultaat is altijd het uitgangspunt.

Meer weten?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Plan een consult