Vandaag is de dag voor een nieuw begin

Marionetlijnen

Marionetlijnen zijn de lijnen die lopen van de mondhoeken naar de kaaklijn en kunnen je, net als afhangende mondhoeken, een ontevreden of boze uitstraling geven. Met het ouder worden neemt de steun van de weefsels af, en zakt het vetweefsel waardoor er plooien in het gelaat ontstaan. De marionetlijn is zo’n typische plooi.

Het behandelen van de marionetlijnen begint meestal met volumeherstel met gebruik van filler op de jukbeenderen. Op deze plek wordt het meeste volume verloren tijdens het verouderingsproces. Door botverlies kan het jukbeen niet meer zo goed als kapstok fungeren en zakken de weefsels omlaag. Door de ‘kapstok’ te herstellen met een filler wordt de huid gelift en bereiken we een heel natuurlijk resultaat. Hierbij worden niet alleen de marionetlijnen behandeld, maar profiteren ook de neuslippenplooi en de kaaklijn van deze behandeling.

Behandelopties

Fillers

Fillers zorgen voor herstel van volume op plekken waar dit als gevolg van het ouder worden verdwenen is. Ingevallen wangen, omlaaghangende mondhoeken en een verslapte kaaklijn kunnen we weer volume geven. Deze behandeling wordt uitgevoerd op basis van een totaalindruk van jouw gezicht en niet als losse zones.

Hybrid laser

De Hybrid laser is het eerste en enige apparaat op de markt dat 3 krachtige energieën verenigt in één unieke combinatie. Deze laser biedt ongeëvenaarde resultaten met een aanzienlijk kortere hersteltijd van de huid. De Hybrid biedt onbegrensde mogelijkheden en een ultieme controle die verder gaat dan ooit mogelijk is geweest.

Meer weten?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Plan een consult