Vandaag is de dag voor een nieuw begin

Hoofdpijn/Migraine

Onbewust boos kijken of de wenkbrauwen optrekken kan hoofdpijn veroorzaken. De spierspanning in de voorhoofds- en fronsspieren, maar ook de achterhoofdsspieren, die daardoor ontstaat kan verminderd worden door een behandeling met botulinetoxine.

Door botulinetoxine verminderen de klachten en ervaar je een ontspannen en rustgevend gevoel in jouw hoofd. Het effect houdt 3-6 maanden aan. Regelmatig herhalen van de behandeling geeft een optimaal effect. Ook bij migraine en spanningshoofdpijn is er vaak sprake van spanning in het voorhoofdsgebied, in dat geval kan botulinetoxine ook verlichting bieden. De hoofdpijn die je ervaart kan op verschillende plekken zitten en vereist dus altijd een behandeling op maat. De hoofdpijn bevindt zich meestal op het voorhoofd of tussen de wenkbrauwen, op de slapen of achter in de nek. Migraine zelf is niet te genezen met botulinetoxine, we kunnen echter wel de symptomen sterk verminderen en soms maandenlang laten verdwijnen.

Behandelopties

Botox

Botulinetoxine (beter bekend als ‘botox®’) laat spieren ontspannen en zorgt daarmee voor verzachting van rimpels én vermindering van spanning. 

Meer weten?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Plan een consult