Vandaag is de dag voor een nieuw begin

Kincorrectie

De kin speelt een belangrijke rol in het gezicht. Het is de afsluiter van het gezicht en hij kan de verhoudingen van het gelaat danig verstoren. Voor een betere balans in het gelaat is het vaak nodig de kin te corrigeren. Dat is bij ons mogelijk zonder ingrijpende operatie.

De contouren van de kin kunnen aangepast worden met een filler. Zo vormen we de kin op een manier dat die perfect bij de rest van jouw gezicht past. Het naar behandelen van de kin geeft een strakkere kaaklijn en betere contour van het gelaat. Met botulinetoxine kunnen we de kinspier laten ontspannen waardoor de kin er rustiger uitziet, minder putjes trekt en in volume afneemt. Een van de artsen kan je tijdens een consult uitgebreid informeren over de behandeling die bij je past.

Behandelopties

Botox

Botulinetoxine (beter bekend als ‘botox®’) laat spieren ontspannen en zorgt daarmee voor verzachting van rimpels. Fronsrimpels, voorhoofdslijnen, kraaienpootjes en een onrustige kin kunnen op den duur beschadiging van de huid geven door de constante, vaak onbewuste, druk op de huid. Door een behandeling met botulinetoxine laten we de spieren die de druk veroorzaken ontspannen.

Fillers

Fillers zorgen voor herstel van volume op plekken waar dit als gevolg van het ouder worden verdwenen is of waar het gewenst is om wat volume toe te voegen. Deze behandeling wordt uitgevoerd op basis van een totaalindruk van jouw gezicht en niet als losse zone.

Meer weten?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Plan een consult