Vandaag is de dag voor een nieuw begin

Alma Academy 2021

Wij van Kliniek aan de Maas beschikken over een aantal lasers om huidverbetering op verschillende vlakken te realiseren. De laserapparatuur waar wij mee werken komt van Alma Lasers, de meest toonaangevende innovator van medisch-esthetische lasers wereldwijd. Van 7 tot 10 oktober 2021 hield Alma Lasers haar 3e Academy-event. Een driedaags internationaal congres waar de wereldtop van behandelaars en experts bij elkaar komt om te leren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van lasers. Wegens COVID-19 heeft het congres een jaar op zich moeten laten wachten, maar dit jaar ging het ein-de-lijk weer door! Het event werd dit jaar gehouden in het Grand Hyatt Hotel in Athene, Griekenland. Onze huidtherapeuten Noëlle en Alaine namen deel aan het event!

C831F6C8-4E4B-40C8-B289-434CB96DC21A-1024x1024.jpeg

Alaine en Noëlle delen hun ervaring:

“Wat waren wij enthousiast om hier aan deel te nemen als enige huidtherapeuten tussen al deze kundige artsen! De kick-off van de Alma Academy bestond uit een toespraak van de CEO van Alma lasers en werd bijgewoond door 350 internationale bezoekers. Een inspirerende toespraak, reflecterend op de afgelopen COVID jaren waarbij er veel ruimte is geweest voor groei en ontwikkeling van de nieuwste lasertechnieken. Een leuk feit wat werd gedeeld is dat consumenten in een onderzoek hebben aangegeven het cosmetische aspect van welzijn steeds belangrijker te vinden en dat zelfs 42% van de deelnemers investeren in de wellness branche als een prioriteit ziet. Een stijgende vraag in de cosmetische industrie die we als behandelaars in de kliniek momenteel ook zelf ervaren. 

‘Het Academy event’ stond in het teken van het verbeteren van de behandelvaardigheden en het verbreden van de kennis door deelname aan interactieve lezingen. Casussen op het gebied van huidveroudering, pigmentstoornissen en littekens werden besproken door een panel van experts die hun behandelvisie en expertise loslieten. We konden als behandelaar tijdens de lezingen interactief discussiëren met de experts over de nieuwste inzichten op het gebied van huidverbetering. Tussen het programma door bestond er de mogelijkheid om live-demonstraties bij te wonen om nieuwe behandelvaardigheden op te doen. 

A9D6C358-8279-4EB4-8EE0-85C5F516E0EA-1024x1024.jpeg

De Hybrid – Eind 2020 heeft Alma Lasers haar meest recente pronkstuk in Europa gelanceerd, de Hybrid laser. Het neusje van de zalm op het gebied van huidverjonging en littekenbehandeling! Samen met 2 andere klinieken in Europa zijn wij de eerste die er begin 2021 mee zijn gaan werken. Nu, bijna een jaar later, realiseerden we ons nogmaals op het congres hoe exclusief het clubje klinieken wereldwijd is dat tot dusver met de Hybrid laser werkt. Het gaf ons een speciaal gevoel te weten dat wij in de kliniek een uniek concept aanbieden dat onmisbaar is als het gaat om huidverjonging. Nog niet eerder was het mogelijk om de kwaliteit van de huid met 1 laserapparaat zodanig te verbeteren. 

Het event heeft ons de mogelijkheid gegeven te sparren met de beste artsen waardoor we met nieuwe inzichten en een boost aan motivatie terug naar huis zijn gegaan. Eenmaal thuis kunnen we dan ook niet wachten om verder aan de slag te gaan.”

B03D5C35-AE62-496C-A2D0-ED1DD25CDD1B-1024x1024.jpeg

Meer weten?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Plan een gratis consult