Vandaag is de dag voor een nieuw begin

Ons team: Francis de la Haije

Francis, stel jezelf eens voor

Ik zal mezelf even voorstellen, mijn naam is Francis De la Haije en ben 47 jaar. Sinds 1 mei versterk ik het team van Kliniek aan de Maas als schoonheidsspecialiste. Ik voel mij bevoorrecht om met het merk ZO Skin Health te kunnen werken. ZO Skin Health producten komen van de meest bekende en gewaardeerde huidgezondheidsexpert ter wereld, Dr Zein Obagi.  Zelf ben ik ruim 25 jaar schoonheidsspecialiste met de daarbij behorende ervaring.

Mijn “drive” lijkt gelukkig alleen maar toe te nemen, naarmate ik ouder word. Ik begrijp de klant hierdoor veel beter en heb vaak aan een half woord genoeg. Iedere klant verdient vanzelfsprekend de volledige toewijding, aandacht en deskundigheid.

 

Wat doe ik zelf aan mijn uiterlijk?

In de eerste plaats zorg ik goed voor mezelf door steevast de dag te beginnen en te eindigen met een grondige reiniging. Ga dus nooit met make up op slapen!

In de tweede plaats geef ik mijn huid regelmatig een diepte reiniging door middel van peeling, lysing of scrub om vervolgens mijn huid goed te verzorgen met treatments van ZO Skin Health.

 

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Ik hou van lekker eten en drinken, maar probeer dit omwille van mijn huid en figuur met mate te doen. Gelukkig sport ik graag, hierdoor kan ik het redelijk in balans houden.

Last but not least, iedereen wil oud worden, maar niemand wil het zijn!

Mijn motto: zorg goed voor jezelf.

Meer weten?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Plan een gratis consult