Vandaag is de dag voor een nieuw begin

Sharing is caring: Angèle Lacroix

Van elkaar kunnen we leren! Daarom in ‘Sharing is Caring’ steeds een interessant gezicht aan het woord over zijn of haar huidverzorgingsritueel en beautytips. Angèle Lacroix, gehuwd, 39 jaar, mama van 3 superboys van 11, 8 en 5 jaar en importeur van Luisa Spagnoli Italiaanse damesmode in de Benelux, bijt het spits af.

 

39, nog in de bloei van je leven! Is je huid nog net zo goed als toen je 20 was?

Ja, in de bloei van m’n leven. Zo voelt het wel, maar langzaam begint het gevoel tegenstrijdig te worden aan het spiegelbeeld. Vouwen blijven toch wel iets langer zichtbaar en ik heb ’s morgens toch wel iets meer tijd nodig. Nu pas merk je dat je toen je jonger was over alles veel te gemakkelijk dacht, gebruik van crèmes, bescherming, weinig zon etc…

 

Hoe zorg je dat je huid zo stralend blijft?

Ik heb een vast patroon: dagelijks ’s ochtends lekker douchen, daarna koud water over mijn gezicht, tonic, serum. Vaak wisselende merken, maar wel de betere. Ik hou me niet zo vast aan een crème. Ik probeer graag eens iets uit of laat me adviseren. Als laatste de oogcrème, dan alles lekker laten intrekken en een laagje make–up erop. Voor mijn werk vind ik deze verzorging noodzakelijk. Het is verzorging en tevens ook presentatie en je goed voelen.

Niet alleen de kleding maakt de vrouw, ook het haar en de make up naar mijn mening. Iedere avond gaat alles er weer mooi vanaf, weer tonic en serum erop en dan een heerlijke nachtrust.

Ik ben wel van het regelmatig sporten en ook een saunaatje zo’n 2 à 3 x per week is regelmaat!

Verder af en toe een bezoekje aan de schoonheidsspecialiste en alles een beetje bijhouden met botox. Alles regelmatig en met mate zodat het niet te veel op valt en natuurlijk blijft!!!

 

Welke beautytips zijn het delen waard?

Sun tanning van Marc Inbane, verkopen we ook bij ons in de zaak en zoals ik al vermeldde alles met regelmaat bijhouden, verzorgen en onderhouden.

Meer weten?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Plan een gratis consult