Vandaag is de dag voor een nieuw begin

Waarom HydraFacial dé gezichtsbehandeling is voor een nog mooiere huid.

Met ongeveer twee miljoen aan uitgevoerde behandelingen wereldwijd is HydraFacial dé beautytreatment anno nu. De behandeling won in 2019 een award voor populairste behandeling en is tevens geliefd onder de sterren in Hollywood. 

Deze red-carpet behandeling bestaat uit drie stappen: reinigen, peelen en het insluizen van intensieve serums. Het handstuk bestaat uit een gepatenteerde, spiraalvormige behandeltip die de dode huidcellen verwijderd, poriën uitzuigt en tegelijkertijd krachtige superboosters de huid in duwt.

 

Oneindig toepasbaar. Geschikt voor alle leeftijden, huidtypes en huidproblemen.

Naast deze drie stappen zijn er specifieke “add-ons”, de boosters, voor de gerichte aanpak van specifieke huidwensen. De HydraFacial is een prettige behandeling voor tieners of volwassenen met acné, rimpels, pigmentvlekken en meer!

Daarnaast is deze behandeling geheel op maat te schikken naar de huidbehoefte van de cliënt. Tijdens de stap van reiniging en peelen kan worden gekozen uit drie verschillende peeling sterktes. De keuze wordt gebaseerd op basis van eerdere ervaringen met peelings, uw huidtype en het gewenste resultaat. We kunnen zelfs de vacuümkracht aanpassen door op de t-zone krachtiger te werken op het uitreinigen van verstopte poriën, terwijl we bij kwetsbare gebieden, zoals onder de ogen, de kracht verlagen om vocht afdrijvend te werken en donkere kringen te verminderen. Aansluitend kan LED-licht worden toegepast om het collageen in de huid te stimuleren en de huid te kalmeren.

F3298E1D-CFD0-4661-AEC6-1A8EA69431C9-1024x1024.png

Een ontspannende feel-good ervaring.

Er bestaan zoveel middeltjes op de markt tegen pigmentvlekken, de schappen in de drogisterijen staan er vol van. Helaas is niet iedere crème even effectief. Deze behandeling reikt verder dan een standaard gezichtsbehandeling. Het effect is meteen zichtbaar en doet wat het belooft! De textuur en huidteint worden verbeterd zonder enige resterende irritatie. Het ongeëvenaarde stralende effect maakt het een geliefde behandeling voor evenementen, bruiloften en feestjes. 

96B5A21C-FE7C-4169-AE13-6DB99FC48452-1024x1024.png

In combinatie met andere behandelingen.

De HydraFacial speelt uitstekend samen met andere behandelingen in onze kliniek. Zo kan de behandeling op dezelfde dag worden gedaan als een botox- of fillerbehandeling en niet-ablatieve licht- en laserbehandelingen voor een instant lift&glow-effect.

Voor de cliënten die een lipfiller net een stapje te ver vinden, raden wij altijd aan om de lippen mee te behandelen. De vacuümkracht zorgt voor net dat subtiele plump effect. 

Meer weten?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Plan een gratis consult