Vandaag is de dag voor een nieuw begin

Laserontharing met Soprano Titanium

Kliniek aan de Maas investeert continue in nieuwe materialen en technieken om u optimaal te kunnen bedienen. Onlangs is de Soprano Titanium diodelaser toegevoegd aan ons aanbod. Met dit laserapparaat kunnen we pijnloos en permanent ontharen. Dat is niet het enige, want met de Soprano Titanium kunnen wij ook:

  • Tot 40% sneller behandelen dan vergelijkbare lasers
  • Het hele jaar door ontharen
  • Geschikt voor alle huidtypes (ook gebruind en donker)

 

Laser of IPL?

De Soprano diode laser werkt effectiever dan een ontharingsbehandeling door middel van IPL (lichtflitsmethode). Bij het weglaseren van het haar worden namelijk ook de dieper gelegen haarzakjes bereikt en is er beduidend minder risico op pigmentvorming en verbranding. De haarzakjes die vernietigd zijn zullen niet meer terugkeren. Echter kunnen door medicijngebruik en hormoonveranderingen vooralsnog slapende haarzakjes actief worden.

 

Pijnloos en snel

Bij het zoeken naar een manier om permanent te ontharen stuit u op veel verschillende termen en vooroordelen. Wellicht ziet u daarom door de bomen het bos niet meer. De Soprano Titanium behoort tot de top van ontharingslasers, zowel in effectiviteit als in comfort tijdens de behandeling. Comfort biedt het enerzijds door de pijnloze behandeling, en anderzijds door de zeer snelle behandeling. De Soprano Titanium heeft ten opzichte van de Soprano Platinum een extra grote behandelkop. Hierdoor duren behandelingen van grotere oppervlakken nu 40% minder lang. De speciaal gekoelde kop zorgt tijdens het laser ontharen voor meer comfort en beperkt het risico van brandwonden tot een minimum. De Soprano laser is dan ook zeer geschikt om gevoelige gebieden te behandelen. Denk hierbij aan het ontharen van de bovenlip, de bikinilijn of de oksels.

 

Kwaliteitsverschil

Er is veel kwaliteitsverschil tussen laserapparaten. Uit diverse studies is gebleken dat SHR ontharen met de Soprano een uiterst effectieve behandeling is met zo min mogelijk pijn voor de cliënt. De laserkop wordt bij een SHR-behandeling meerdere malen over de huid voortbewogen, zodat de huid langzaam kan opwarmen. Ook de temperatuur in het haarzakje en de omliggende bloedvaatjes wordt geleidelijk opgevoerd totdat deze hoog genoeg is om de haarfollikels te kunnen beschadigen.

 

Het hele jaar door

Met de zomer in aantocht is het heel prettig te weten dat de behandelingen met de Soprano laser gewoon door kunnen gaan. Zelfs als u gebruind bent kunt u met deze laser behandeld worden. Dit komt door de speciale SHR-techniek die gebruikt wordt. Deze techniek waarbij we de kop continu bewegend over de huid verplaatsen zorgt er ook voor dat de behandeling pijnloos is. Het gevoel dat u ervaart is te vergelijken met een hot stone massage.

Definitief ontharen met laser wordt met de Soprano Titanium nu wel heel makkelijk gemaakt: snel, pijnloos en het hele jaar door behandelen! Kliniek aan de Maas is een van de eersten in Nederland met dit nieuwe en innovatieve laserapparaat.

Maak een afspraak voor een gratis intake via onze contactpagina of via 043-2050100.

Meer weten?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Plan een gratis consult